Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Orvlövész (Shooter)

2007.12.06. 11:34 koimbra Szólj hozzá!

Marky Mark már feladta a rappalést és színészként keresi meg a napi kaviárra valót. Most éppen mesterlövészt alakít.

A film maga 80-as évekre emlékeztet. Habár a hangulat hiányzik, mégis nosztalgiával gondohatunk vissza azokra az évekre miközben Antoine Fuqua rendezését lessük. No meg zsákbamacskát se árul , az elején kiderül , hogy kik a rosszak és a jobbak.

Bob Lee Swaggert(Mark Wahlberg) egy balul sikerült akció után, ahol a jó barátja elhalálozott , kiköltözik a hegyekbe elvan, mint a befőtt. Arnold Schwarzenegger a Kommandóban lakott a lányával a hegyekben nagy boldogan, Bob a kutyájával éldegél morcosan, és lyan frizurával ,amit Steven Seagal is megirigyelhetett volna fénykorában.

Egy napon segítségét kérik , mivel információk szerint az Elnök élete veszélybe kerül, neki kellene tanácsaival megakadályozni a tettet. Sajnos azonban csúnyán felültetik, de a jó öreg Bob nem azért a legjobb, hogy néhány golyó a testében és pár ezer rendőr gondot okozzon neki. Így dacosan , kemény tekintettel indul felkutatni a merénylőket , egyik oldalán a volt barátja özvegyével , a másik oldalán egy FBI ügynökkel.

Érdekes azonban az, hogy míg egy kezdő kis tapasztalatlan Akadémiáról szalasztott FBI ügynök képes felmérni a helyzetet és szemébe ötlenek furcsaságok,addig a nagy nyomozó hatóságoknak nem tűnik fel semmi.

Danny Glovernek azonban még mindig örül az ember, még ha nem is pont a jó térfélen játszik.

Antoine Fuqua az összes létező klisét felhasznája a filmjében, olyan érzést kelt, mintha éppen unatkozott volna és egyéb ötlete nem lévén összedobta gyorsan ezt a filmet, hogy ne teljesen az idő csak úgy el.


Értékelés: 60 %

Büdzsé:61 M $
Amerikai bevétel: 47 M $
Összbevétel: 95,7 M $


 

Mark Wahlberg Bob Lee Swagger

Michael Pena ... Nick Memphis

Danny Glover ... Isaac Johnson ezredes

Kate Mara ... Sarah Fenn

Elias Koteas ... Jack Payne

Rhona Mitra ... Alourdes Galindo

Jonathan Walker Louis Dobbler

Justin Louis ... Howard Purnell

Tate Donovan ... Russ Turner

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17254197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása