Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Visszatérés a Kísértet-hegyre -ajánló

2007.12.08. 13:31 koimbra Szólj hozzá!

1999-ben készült előzményben egy milliomos 5 bátor embernek fejenként egy millió dolcsit ajánl fel, ha eltöltenek egy éjszakát a Kísértet hegyen a Házban. Akkor Geffrey Rush és Famke Janssen nyomult a filmben. A folytatásban már igazán ismert nevet nemigen találni, talán Amanda Righetti derenghet a Narancsvidékből.Ezt a filmet azonban már DVD-n adták ki, mozikat elkerülte.

Két csapat érkezik a házba, az egyik kutatna a másik megszerezne. Útjuk találkozik és együtt folytatják a keresést a Házban, főleg azért mert a kutató csoportot kényszerítik.

A Házból azonban nincs kiút, mivel az ablakok és az ajtók lezáródnak, a kísértetek előmerészkednek és nem jár túl jól ,aki találkozik velük.

A férfiak kigyúrtak, a csajok jól néznek ki- a szereplőkről ennyit.

A film a „hát ez annyira szar, hogy már jó” kategóriába tartozik. Telnek a percek és a nézőben körvonalazódik, hogy ez de gáz...és mégis mikor vége a filmnek és visszagondol rá, rájön, hogy milyen jó is volt ez mégis.

Értékelés: 80 %

Címkék: ajánló horror onlydvd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr14256838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása