Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wolverine filmhír

2007.12.08. 11:49 koimbra Szólj hozzá!

Hamarosan elkezdődik majd a Rozsomák (nekem ez jobban tetszik, mint a Farkas) mozifilm forgatása is. Régebben lehetett arról hallani, hogy még idén bemutatják, de sajnos mégsem lett belőle semmi, főleg azért mert még el se kezdék. Aztán szó volt 2008-ról, végülis 2009 lesz a befutó.
A filmben feltűnik Mr. Creed, azaz Kardfog is, aki Logan egyik ősellensége. A kezdeti hírek szerint Karl Urban volt esélyes a szerepre, de végül Gerard Butler kapta meg a szerepet (az X-men 1-ben Tyler Mane alakította). Szintén szerepelni fog Natalie Portman, ő Kayla-t alakítja majd. Éééss örülhetnek az ínyencek, felbukkan a filmben Deadpool is, az őrült zsoldos, kinek olyan gyógyító képessége van, mint Rozsomáknak.

David S. Goyer már régóta tervbe vette a Deadpool filmet, sőt még arról is lehetett hallani, hogy Ryan Reynolds a befutó a szerepre, de ő időközben elvállalt egy másik képregényhős filmet (ő lesz Villám).
Arról is szól a fáma, hogy a készülő Hulk , Vasember és Rozsomák film története egy ponton majd keresztezi egymást. Lehet, hogy végre láthatunk egy olyan képregényből készült filmet, amiben más szuperhősök is feltünnek?

És végül itt elolvasható a cikk Gerard Butler szerepeltetéséről.
A MovieWeben pedig a teljes Rozsomák hír
Címkék: rozsomák

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28256761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása