Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A nagy kaszálás - ajánló (kicsi kritika)

2007.12.09. 19:03 Miecs Szólj hozzá!

Szenteste, december 24.. Kinek mi jut róla eszébe? Békés boldog karácsony, össze ül a kicsi család, mindenki ünnepel, mindenki szereti a másikat és minden és mindenki boldog.

Richard Russo-nak és Robert Benton-nak nem ilyen egyszerű elképzeléseik vannak a szentestéről. John Cusak és Billy Bob Thornton ezt a szentestét eljátsza, Harold Ramis pedig megrendezi. Nem tudom hányan örülnénk ilyen szentestének, de aszt hiszem nem sokan.

Charlie (John Cusak), egy stiklis ügyvéd, egy rossz embertől tisztességtelen úton 2 milliót dollárnál is több pénzt szerez meg. Társa, Vic (Billy Bob Thornton) is segítkezik, a pénzt együtt próbálják zsebretenni. Minél hamarabb próbálnak elhúzni Witchita-ból, de jég van, hó van, viharok vannak. Kénytelenek maradni még egy kicsit. Persze csak természetesen viselkednek, viselkednének, de hát már felveti őket a pénz. Strpitease bárok, táncosnők, tulajdonosok, éttermek már nem jelenthetnek gondot pénztárcájuknak. Mikor már azt hinnénk minden sínen van és mindent értünk, akkor kerülnek elő az akadályok. Egyre többször felfigyel rájuk a helyi hatóság, kétes régi "cimboráik" keresik fel őket, lassan a családjukban sem és végül már egymásban sem bízhatnak. De akkor meg most ki kinek a kije??

Egy éjszaka történései, boldog karácsony..

Nem egy nagy durranás a film, de egyszer megnézhető.. Vannak benne poénos elemek, van ami szinte már burleszk, de van ami csak helyzet komikum. Van benne thriller és van benne dráma. Van benne vér és van benne érzelem.

Kellemes kikapcsolódás, kellemes film karácsony előtt egy kis délutáni dvd-zés alkalmával.

Címkék: ajánló thriller vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86258210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása