Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halálos temetés (Death at a Funeral)

2007.12.11. 18:47 koimbra Szólj hozzá!

Temetésre gyűlik össze a népes család. A továbbiakban tanúi lehettünk volna egy családi drámának vagy esetleg egy nagy nyomozás kibontakozásának, de erről szó sincs. A film ugyanis egy angol vígjáték.

Az unokahúg barátja válium helyett hallucinogént vesz be, ráadásul itt van a régi barátja is , aki még mindig nyöszteti. A tolókocsis nagypapa, aki beszól néha, no meg egy törpe is, aki nem túl szép titkot öriz.

Az alaphangulatot már megadják az elején, mikor az elhunytat véletlen elcserélik. Sajnos azonban elnyomunk pár ásítást, mire belerázódik a film. Lassan jönnek a poénos jelenetek, aztán a végén már igencsak derülünk.

Frank Oz évtizedek óta figyel a filmszakmában. Róla elsősorban azt kell tudni, hogy ő volt Yoda hangja, de inkább rendezőként hallani róla. Számára ez a film egy laza ujjgyakorlat volt, se sztárok, se nagy költségvetés.Értékelés: 55%

Címkék: ajánló vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2260686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása