Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Boksz a sötétben (Boy s tenyu) -ajánló

2007.12.13. 17:32 koimbra Szólj hozzá!

Régebben az orosz filmek mentek a mozikban dögivel, szüleim mesélték, hogy egy előadásra ültek be, voltak még rajtuk kívül vagy 8-an. Úgy kezdődött, hogy egy férgi sétál a folyóparton percekig , majd megszólalt: „Hárásó” és ment tovább. Itt távozott a nézők fele, a maradék egy része meg bealudt a végére.

Azért valamelyest jobb a helyzet, az orosz filmek már nem támadnak oly veszettül. Ami említésre méltó az Éjszakai őrség és folytatása(ami nem túl jó azt kell, hogy mondjam. A Boksz a sötétben viszont nem okoz csalódást, legalábbis nézhető.

Artem profi bokszoló. Az egészségügyi vizsgálaton figyelmeztetik: megvakulhat, ha ringbe száll. De a srác kemény és nem riad vissza. A boxmeccs elkezdődik és néhány szép ütés után homály hull a szemére. A menedzsere magasról tojik az egészre, nem hajlandó kifizetni a műtét árát, ezért Artem barátnője próbál pénzt szerezni egyik ismerősétől, aki drogokkal üzletel. Sajnos azonban mire odaér hozzá az ismerősből hulla lesz és a rendőrség őket gyanúsítja. A pénzt mindenképpen meg kell szerezniük, mivel ha 72 órán belül nem műtik meg a srácot végérvényesen megvakul, de nyomukban a yard és pár bűnöző előélettel rendelkező ember.

Nem sok reményt fűztem a filmhez, mégis kellemesen csalódtam. Van boksz, akció, ármány, szerelem, nyomozás. A boksz jelenetek pedig igazán jól meg lettek csinálva. Ha minden igaz van második része is. Értékelés. 60 %


Címkék: ajánló akció onlydvd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13262892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása