Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódhat a Conan végre?

2007.12.14. 12:55 koimbra 1 komment

A Warner stúdió tervezett egy folytatást Conan-ról, aki anno maga Arnold Schwarzenegger alakított. Az új filmre a Wachowsky tesók voltak kiszemelve, mint rendezők. Azonban addig halasztották a dolgokat, míg elestek a filmjogoktól így a Millenium Films-hez került. A rendezői székbe John McTiernan-t nézték ki a producerek, a főszerepre meg Gerard Butlert. Érdekes, hogy a 300 sikere óta mindenki Butlert akarja és szóba hozzák sok produkcióval, legutóbb pl a Menekülés New Yorkból remake kapcsán is.
A gond az , hogy McTiernan börtönben csücsül, mivel  tavaly elismerte, hogy hamis információkat adott egy FBI ügynöknek, amikor tagadta, hogy felbérelte volna Anthony Pellicano magándetektívet egy filmproducer telefonjának lehallgatására.
Hát Cromra mondom...

 

Címkék: conan miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1263787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.14. 13:35:15

Schwarzi az Schwarzi, nehéz dolga lesz az új jelöltnek, ha fel akarja venni vele a versenyt. Elismerem Arnoldot, ha nem is vagyok nagy rajongója (a kedvencem Van Damme).
Schwarzi filmjei pedig klasszikusnak számítanak.

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása