Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kútfejek

2007.12.14. 14:23 koimbra Szólj hozzá!


Na hamár nincs saját ötlet , lessünk valamit az amcsiktól el. Adott pár figura: egy szökött fegyenc páros, egy hacker apuka lányával, egy rendőr, a benzinkutas és macája, egy marketinges(?) , aki nagyjából a narrátor is. Mit ad még a forgatókönyvíró? Hát egy amerikai gépről kizuhant nagy konténert. Keresztezték e csomó ember útját egy benzinkúton,a vb döntő idején, ahol az alkotók szándéka szerint sok vicces dolognak kellett volna történnie.

Telepakolták a filmet pár ismert arccal, a szokás szerint "pár" reklámmal.
A legnagyobb baj, hogy páran inkább csak színen vannak és színészkednek. LEgzavaróbb Fenyő Iván, aki próbál lazának tünni, de nem megy igazán neki, sőt amikor éppen narrátorkodik kétszer bele is bámul a kamerába és úgy mondja.
A rendező meg a film elején próbáld David Fincher lenni, ugyanis a kamera átmegy minden lyukon résen á lá Pánikszoba feeling. Kár, hogy fényévekre van Finchertől a rendező úr.
Végső soron ebből is ki lehetett volna hozni egy jó filmet, de nem hoztak...lehet hogy nem is akartak, csak unták magukat és gondoltak egyet , hogy van pénz, dobjunk már össze valamit?Értékelés: 25 %

Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr56263866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása