Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Agyő, nagy Ő (The Heartbreak Kid)

2007.12.15. 21:07 koimbra 2 komment

Keresd a nőt, megint!



A változatosság kedvéért ismét egy feldolgozás, az eredetit 1972-ben élvezhették az emberek és kapott is két Oscart. Ha ilyen díjat nem is, de Arany Málnát adnék ennek a remake-nek.

 

 

 

Eddie (Ben Stiller) 40 éves és nincs szerencséje a nőknél. Egy nap találkozik Malin-nal, akivel később sikerül is összejönnie, majd el is veszi feleségül rövid idő alatt. No igen, jól néz ki, látszólag normális. Indulnak is nászútra Mexikóba, de időközben kiderül, hogy igaz a mondás: nem mind arany, ami fénylik. A csaj kicsit elmeroggyant és még adósságai is vannak. Ám a sors elébe tereli Mirandát( Michelle Monaghan), aki dettó sikerül belezúgnia.

 

 

 

A Farrelly tesók erőlködnek rendesen, szinte már izzadtságszaga van az egésznek. Próbálnának újra sikert alkotni, de azért előző filmjeikből is lopnak ilyen-olyan ötletet. Pályafutások a Dumb és Dumber-rel kezdődött (emlékszem, dőlt az egész mozi a röhögéstől), szépen folytatódott , a Keresd a nőt filmjüket még most is emlegetik egyes helyeken. Azonban az elmúlt időszakban nem tudnak élvezhetőt letenni az asztalra, bukta bukta hátán. Gyakorlatilag a téma is majdnem azonos, romantikus filmbe oltott gusztustalanságok. Érdemesebb lenne új meló után nézni?(Bár ha a Wayens tesóknak sikerül...)

 
 

Ben Stiller-t sikerült megnyerni főszerepre, már dolgozott együtt a rendezőkkel a Keresd a nőt! Filmen, ráadásul mostanában nagyon megy a szekér neki, hisz több százmillión felüli alkotást is bemutatott. Leszögezem ez az alkotás nem miatta rossz, egyszerűen csak humortalan az egész.No sebaj, a Tropic Thunder-rel majd megint kasszát robbanthat. Michelle Monaghan -ba én is szerelmes lennék valószínűleg bizonyos idő eltelte után:). Az viszont homályos, hogy Eddienek miért lobban láng a szívében a lány iránt pár órás ismeretség után, hisz nászúton is van a feleségével. Hmm, hmm. Itt van még Jerry Stiller is, akit bizonyára a fia nyomott be a produkcióba.

 

Malin Acakerman örülhetett a legjobban mindenki közül, hiszen eleddig csak sorozatokban tünt fel és első mozifilmjében rögtön Ben Stiller feleségét alakíthatta, így talán több producer vetheti ki rá a hálóját. Eva Longoria is feltűnik fél percre, talán lehet pont arra járt épp?

 
 

Mint már mondtam a film néhol gusztustalan, poéntalan(nem csak én, hanem csak a nézők se kacagtak a film során, csak itt-ott) és meg is bukott rendesen. Az alkotók és résztvevők valószínűleg nem fogják emlegetni művüket a későbbiek folyamán.


Szereplők:
Ben Stiller (Eddie Cantrow)
Michelle Monaghan (Miranda)
Malin Akerman (Lila)
Jerry Stiller (Doc)
Carlos Mencia (Tito)
Rob Corddry (Mac)

Címkék: iromány vígjáték 20 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr56265202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LXIR 2007.12.16. 00:19:45

Pont tegnap néztem meg, sajnos mindenben 1 kell értenem, ez a film 1x-en lapos. Ben Stiller meg eláshatja magát, az éjszaka a múzeumban letérítette a jó útról xd. Ráadásul jön a 2. réx lol

_gia · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/265202 2007.12.16. 14:54:40

Lehet én vagyok szar, vagy csak a humorérzékem , A multhéten néztem meg a mozikban és nem volt olyan ember aki ne szakadt volna rajta. Nekem tetszett..
süti beállítások módosítása