Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Will Smith megcsinálta. Megint!

2007.12.16. 19:36 koimbra 2 komment



 

Hosszas vajjúdás után végre megalkották és moziba küldték. A főszerepre először Arnold Scharzenegger volt esélyes, később Tom Cruise és Michael Douglas. A rendezői szék se pihent hidegen,Ridley Scott volt érdekelt a projectben, később Rob Bowman és Michael Bay. Végülis Francis Lawrence(Constantine) rendezhette meg.

A nézők sereglettek rá.Az imdb-n jelenleg 7.8 ponton áll, ami igencsak jó. Az I am Legend 76,5 millió dollárt hozott, nyitásnak nagyon szép és a 150 milliós büdzsét vissza fogja termelni.

Will Smith a filmben egyedül marad a Fertőzöttekkel teli New Yorkban. Ő az egyedüli, aki immunis a kiszabadult vírussal szemben és az ellenszert kutatja.


 

Sokan bíztak benne, hogy ez nem következik be, az előzetesek alapján mindenki egy buktára számított. Azonban a népet csak érdekelte a mókus brigád. Az Alvin és a mókusok minden várakozást felülmúlt, de a nézői vélemények és a kritikák is gyengék. Az alkotók meg örülnek a 45 millió dollárnak. 60 millióból készült, a karácsonyi időszak pedig kedvezni fog a filmnek.

 


Az arany iránytű az év buktája, bátran kijelenthetjük ezek után. Amerikában az év égése lesz bevétel szempontjából. Külföldi bevételekben sem reménykedhet a New Line, hiszen már előre fix összegért eladta a forgalmazási jogokat, hogy valamennyi visszajöjjön a temérdek beleült pénzből. Viszont így Karácsony előtt valakit ki fognak végezni ezért a cégnél, de minimum, hogy kirúgják.A trilógia gondolatát pedig jegelhetik. 9 millió dollárt hozott , ami az előző hétvégéhez képest 65 %-os visszaesés. Egy ilyen költségvetésű filmnél (180 millió dollár) ez über durva.


Negyedik helyen vert tanyát a Bűbáj. 6 millió dollárt hozott ez a jó kis film, már 92 millió dollárnál jár, a 100 milliós akadályt átlépi. Nálunk is látható pár hete a mozikban, ajánlom mindenkinek.


Ötödik helyen a Nem vénnek való vidék, amit mindenki az egekbe emelt. Dícsérik a kritikusok és a nézők egyöntetűen. 3 millió dollárt hozott és ezzel együtt 33,5 millió dollárnál jár.

Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr45266085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadoc/csillagmoha 2007.12.16. 22:09:34

Az arany iránytű nem bukott volna, ha nem csinálták volna übergyengére.
Hihetetlen, és szánalmas, h a mai technikával nem tudták volna megoldani azt, h ne érezzük a film nézése közben, h erről ordít az animálás.

Mellékesen nem láttam még. Az introk, a trailer, és a spoilerek alapján filmileg: gyenge.
Könyvben olvastam, és nagyon szeretem. Érdemes olvasmány. Sajnálom, h megbukott mert amúgy egy nagyon szép, talán HP, és Gyűrű kUra beli filmet lehetett volna belőle készíteni. Szerintem.


Koi. Itt vagyok, regiztem. Méltón bevonultam. :DD

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2007.12.17. 09:23:24

Örülök:) Akkor várhatunk néhány agymenést:D
süti beállítások módosítása