Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halálos iramban 3: A tokiói hajsza (The Fast and the Furious: Tokyo Drift)-ajánló

2007.12.16. 18:06 koimbra Szólj hozzá!

Sean egy jó kis autóverseny után Japánban köt ki apjánál, talán úgy gondolják ott fegyelmet tanulhat. De nem ülhet babérjain, egyből belecsap a lecsóba. Rögtön kezdésnek szemet vet a heti yakuza nőjére és belecsöppen újra az auóversenyzés nagy világába. Hiába no, zajlik az élet.A producerek a film előtt tanakodhattak egy csöppet és betették hármasba, mint kb a Taxinál (csak ott négyesbe). Volt már két film, gyorsultak benne eleget, kéne valami új. Ahaa, a driftelés, most megmutatjuk.

Vannak ebben is autók szép számmal, no meg sok japán néni, mert az kell,hamár Tokióban vagyunk.Úgy hírlik ezt a részt már videotékába szánták , de mégis a mozikba kötött ki, tejelt is szépen. Szóval előbb utóbb beszáguld a negyedik rész, tuti.Sajnos az első kettő filmmel nem veszi fel a versenyt, kissé unalmas, ásítás is van, de annyira nem gáz. Ja, meg Vin Diesel is betolta az arcát egy két mondat erejéig. Értékelés: 50 %


 
Címkék: ajánló akció halálos iramban

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61266025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása