Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lassan lehet összegezni...

2007.12.16. 14:18 koimbra 1 komment

Hamarosan vége 2007-nek, ilyenkor állítják össze, hogy melyek voltak az év legjobb,legkeresettebb filmjei. Általában a nagyobb lapok a drámai és művész filmeket teszik listájukra, teljesen elhagyva a popcorn filmeket. Nem tudom kik állítják össze azokat, de azért nyitottabbak is lehetnének. Mindenesetre idén már a Maxim meghírdetett egy szavazást az olvasók körében, hogy melyek voltak az év filmjei. Íme az eredmény:
300, A Bourene Ultimátum, Superbad - avagy miért ciki a szex?, Vaskabátok (Hot Fuzz), 3:10 to Yuma, A Simpson család (The Simpsons), American Gangster, Legdrágább az életed (Live Free or Die Hard), The King of Kong, No Country for Old Men.

Látható, hogy a nagy drámák helyett inkább a közönségfilmekre szavaztak inkább. Nálunk a 3:10 Yuma, American Gangster és a The King of Kong még nem volt látható, de a többit már megtekinthették a magyar mozibajárok is.Részemről év végén a Superbad maximum a legrosszabb filmek között lesz megtalálható és a Legdrágább az életed is csalódás volt részemről.

A google kereső is már közzétette, hogy melyek voltak ebben az évben a legkeresettebb filmek.
  1. transformers
  2. 300
  3. the simpsons movie
  4. epic movie
  5. bee movie
  6. harry potter
  7. hairspray
  8. cars
  9. iron man
  10. amazing grace
Aki szeretné megnézheti az összesített listát, ahol nem csak a filmeket mutatják.

Év végén pedig a Filmdroidon is várható tőlem egy Top és Bottom 10 , no meg hogy mely filmek érdekelték a legjobban a látogatókat.
Címkék: top 2007

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr97265812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LXIR 2007.12.16. 19:32:23


300
epic movie
bee movie
harry potter
hairspray
cars
iron man
amazing grace
the simpsons movie
transformers

Nagyjából ez a sorrendje a legszarabb 10 filmnek 2007 -ben. xd

Várom a normális listát :P
süti beállítások módosítása