Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dallas filmhír

2007.12.17. 19:46 koimbra 1 komment

Néhány évvel ezelőtt felröppent, hogy a Dallas sorozatból is filmet csinálnak, akkoriban Bruce Willis neve merült fel, hogy szerepelni fog a produkcióban. Aztán úgy nézett ki a dolog, hogy sikerült megnyerni John Travoltát, ő J.R. Ewing-ot alakította volna, de mégis kilépett és passzolta a szerepet Ben Stillernek(bár ezt tagadják még).
Persze nem Travolta volt az egyetlen aki bedobta a törülközőt: Shierley MacLaine (Ellie) , Luke Wilson (Bobby) és Jennifer Lopez (Sue) is távoztak.
Felmerült még Meg Ryan és Matthew McConaughey neve is felmerült, de ők se írtak alá szerződést.
A mozifilm 65 millió dollárból készülne, a rendező Betty Thomas lenne.
A sorozat 1978-1991-ig futott, talán még sokunkban él az, mikor Bobby feltámadt( kiderült tehát, hogy kb 100 rész csak álom volt:))

(MovieWeb)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr36267366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tori 2007.12.17. 20:28:08

Kb fel eve egy baratom elhozta dvd-n az elso nehany reszt. Poenbol elkezdtuk nezni az elso resztol. Alig birtuk abbahagyni. Az elso evad nagyon meg volt csinalva, mestermunka.
süti beállítások módosítása