Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Warriors -1979

2007.12.19. 18:45 koimbra Szólj hozzá!

"Can you dig it?"

Walter Hill 1979-es filmje. Órási banda megbeszélés készülődik, minden gangnek 9 embert kell küldenie a találkozóra, fegyver nélkül. A főmufti előadja a nagy ötletét: ha összefognak könnyen övék lehetne egész New York, a rendőrségi létszám töredéke az övéknek. Azonban fegyver dördül és a ötletgazda meghal, időközben azért befut a yard is. Mindenki menekül, a tettesek a Warriors bandára kenik a nagyfőnök halálát. Tehát innentől az összes banda a Warriors tagokat keresi, akik persze megpróbálnak visszajutni területükre, de ez nem könnyű. Útjukat rendőrök, más bandatagok és néha belső viszály veszélyezteti. Mai szemmel is élvezhető alkotás.

Walter Hill a 70-80-as években volt a csúcson, azóta neve kissé megkopott.Olyan filmek fűződnek nevéhez, mint pl a 48 óra vagy a Vörös zsaru,legutóbbi rendezései nem váltottak be a hozzá fűzött reményeket.

Tony Scott hamarosan újraforgatja, remélem nem rontja el.

Értékelés: 80 %


Címkék: ajánló akció

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16269672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása