Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2007.12.22. 13:32 koimbra Szólj hozzá!

Az elhagyott szoba (Vacancy) Antal Nimród is bekerült Hollywood gépezetébe.

Mit is kaparintott meg? Egy olyan filmet, amit már az előzőleg kiszemelt színészek, rendezők ott hagytak. De sebaj, mert Kate Beckinsale-t én is dirigálnám ingyen is, bár azért választhatott volna jobban is. Luke Wilsonnak meg úgyis mindegy.
Házaspár egy motelben száll meg éjszakára, ahol felfedezik , hogy a szobájukban lévő videokazettákon bizony igazi gyilkosságok történnek, ráadásul pont ott , ahol vannak. Hát igen, a big brother mindent lát és ölni akar. Tulajdonképpen innen indul be a feszültség, ami nem tart sokáig, mivel a film se túl hosszú. De legalább a film második fele feszes, klausztrofób.
Nagy baj, hogy lassan indul be a film, feléig szinte semmi se örténik, csak ásítozunk. Ebből simán lehetett volna egy esti egy órás tévéfilm.
is.Értékelés: 50 %

Szörnyek szülője (How te make a monster) A Clayton Software összeszed egy számítógépes játékokhoz értő bagázst, hogy az Evolution játékot megalkossák. A kis csapat olyan jól végzi a melóját, hogy a megalkotott szörny életre kel.
Mindenki messziről kerülje el ezt a horrornak szánt trágyahalmazt. Plusz még a színészi játék is elég gyér, vagyis azt mondanám, hogy nincs.

Suttogás (Whisper) Max nemrég szabadult a sittről, barátnőjével új életet akar kezdeni, tehát csak legális dolgokkal foglalkozna. A bandája tagjai azonban egy melóba még be akarjáks zervezni és mivel szüksége van pénzre belemegy. A terv az, hogy elrabolnak egy gyereket, kapnak váltságdíjat érte és mindenki tele lesz lével, rutin munka. Csak a srácnak természetfeletti ereje van, az elrablók lassan egymás ellen fordulnak.
Félelmetesen hangzik? Nem az...gyengus
Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48272322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása