Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruckheimer az élen. Ez nem meglepő

2007.12.23. 21:18 koimbra Szólj hozzá!


A nemzet aranya -Titkok könyve(National Treasure: Book of Secrets)
- Jerry Bruckheimer az akciófélisten producer megint megcsinálta. Első helyen nyitott 45,5 millió dollárral ezen a hétvégén az USÁ-ban. Nevéhez olyan mozik fűződnek mint pl a Con Air, Bad Boys vagy az Armageddon. Tehát popcorn moziban utazik és sikeresen. A nemzet aranya első része sikeres volt világszerte , ezért a folytatását is elkészítette. Nicolas Cage -nek kellett már egy ilyen film, hisz mostanában nem sok mindent tudott felmutatni a kasszáknál.  A karácsonyi időszak alatt kitombolhatja magát és szép bevételre tehet szert.
A történet szerint Benjamin Franklin Gates (Cage) ük ükapja ott ott volt a Lincoln elleni merénylet szervezői között, azonban a napló ami alapján elindulhatnának hiányos. A tartalmát csak az USA elnöke ismeri. Tehát meg kell nyerni az elnökválasztást...vagy el kell rabolni az elnököt.

Második helyen áll a Legenda vagyok (I am Legend) Will Smith mozi. 34,2 millió dollárt gyűjtött össze, 137,5 millió dollárnál tart. A 200 millión könnyedén átsuhanhat. A filmet 150 millióból hozták tető alá a hírek szerint. Ezt az összeget a mozikban visszatermeli.

Avlin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks)
a harmadik helyen trónol. 29 millió dolcsit gyűjtöttek össze, amivel együtt közel 85 milliónál tartanak. Bejött a népnek, nem vitás.

Charlie Wilson háborúja (Charlie Wilson's War)  : Jáájj, Tom Hanks és Julia Roberts főszereplésével forgatott film csak 9,6 millió dollárt kapart össze ezen a hétvégén, ami gyenge. Nagyon gyenge. Talán a szünet kedvező hatással lesz rá és elbotorkálhat olyan 60-70 millióig. Talán. Az alkotás 75 millióból készült.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street :
Tim Burton és Johnny Depp közös alkotását bizonyára sokan várják már kis hazánkban is. A film nem túl nagy moziszám melett indult útjára és 9,3 millió dollárt produkált, ami nem rossz, de nem is túlzottan jó.

P.S.: I Love You: 6,5 milliót gyűjtött össze ez a film, ami már látható a magyar mozikban is. Az eredmény elég gyenge.

Bűbáj(Enchanted): 4,1 millió dollárt költöttek ezen a hétévégn erre a filmre , ezzel együtt 98,3 milliónál jár. Szép összesg. 75 millió volt az előűllítási költség. Jó film , én mondom:)

Walk Hard: The Dewey Cox Story: Judd Apatow bukott. Nem láttam még a filmet, de a Felkoppintva és a Superbad fényében azt kell, hogy mondjam: Végre!! 4,1 millió dollár a hétvégi bevétele és 35-ből készült.

Az arany iránytű (The Golden Compass) : 4 milliós bevétel és 48,4 -nél tart Amerikában, ez bizony rohadt nagy bukta. Kritika a filmről reményeim szerint holnap várható

Juno: Limitáltan mutatták be, most hozzácsaptak még pár mozit. Az eredmény pozitív.3,4 millió dolláros bevétel. A közeljövőben biztos fogják még emelni a moziszámot és mivel díjakat is dobhatnak hozzá biztos behozza a ráfordított összeget a mozikban.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr89273637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása