Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Juno: küzdelem lesz a díjátadókon

2007.12.24. 11:47 koimbra 1 komment

Minden évben van egy hatalmas favorit, amit futtatnak és biztosra veszik, hogy elvisz minden díjat. Hát nem lesz most egyértelmű helyzet. A Vérző olaj és a Nem vénnek való vidék után itt a Juno, amiről csak jókat hallani.

Juno (Ellen Page) egy tinicsaj, aki teherbe esik az egyik osztálytársától. A szülők kiállnak a lányuk mellett, a nővér pedig nevelőszülőket keres a születendő kicsi mellé. Aki keres az talál szokták mondani. Egy szerelmespár Mark (Jason Bateman) és Vanessa (Jennifer Garner) jelentkezik erre a felhívásra.

Jason Reitman új filmje, aki a Thank You For Smoking-gal már bizonyított. Az apu Ivan Reitman büszke lehet fiára(mivel magára mostanában már nem nagyon lehet, hisz filmjei buknak minden szinten.)
Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr50274014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2007.12.24. 15:20:39

Bizony, a Hard Candy óta imádom Ellen Page-et. Nagyon várom már a Juno-t, bár tény, hogy Reitman-nak nem lesz egyszerű dolga a díjszezonban olyan nagy nevek mellett mint a Paul Thomas Anderson meg a Coen-tesók.
süti beállítások módosítása