Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vezet a ritmus (ajánló)

2007.12.24. 22:31 Miecs Szólj hozzá!

Eljött a karácsony, és kaptam egy nagyon kedves ajándékot Koimbra barátunktól. Tudja, hogy imádom a táncos filmeket ezért elküldte nekem a Vezet a ritmust.

Érdekes egy film, valóban érdekes kategória, amikor tetszik, de nem szeretsz bele, rossznak nem rossz, mert nézhető, egyszer megnézted de nem kívánod azonnal megnézni mégegyszer. Egy jó kis időtöltésnek tökéletes, emrt ha elkezded nézni, magával ragad és nem állsz fel a film végéig.

Megszokhattuk már azokat a filmeket, amelyekben van egy balerina akiből hiphop és r'n'b táncos lesz. Épp ezért ez a film szokatlan, a vad örjöngő büntetésben lévő fiatalok komoly szalontáncosok lesznek. A végkimenetel viszonylag már az első 10 percben tudható, természetes ők a legjobbak. Mindezek mellett komoly igazságokat is tartalmaz. Ha nem zárkózunk el teljesen egymástól, még meg is láthatjuk a másikban a hasznosat, az igazat, az érdemest. Ne ítéljünk el elsőre senkit a családja alapján.

Néhány említésre méltó érdekesség a filmben: Antonio Banderas, mint francia származású szalontánc tanár.. noh ez a furcsaságok közé tartozik; Jenna Dewan, a Step up főszereplője Sasha szerepében már itt is lenyűgözően táncol.
Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr58274480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása