Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anyád lehetnék (ajánló)

2007.12.26. 11:38 Miecs 1 komment

Ha létezik olyan párkapcsolat, amelyben a férfi sokkal idősebb a hölgynél, akkor miért ne létezhetne ennek a fordítottja?! Ha szinte már elfogadjuk az előbbit, beletörődhetnénk az utóbbiba is. Vegyük csak elő Demi Moore és Asthon Kutcher példáját... Ezt tette Amy Heckerling is..

Egy 40es anyuka beleesik a nála több mint 10 évvel fiatalabb fiúba, ugyanekkor pici lánya életében először lesz szerelmes. Anyuka ad tanácsokat kislányának, de mi várható el egy 40 éves egyedülálló anyukától, aki éppen küzd a szerelem ellen? Másfél órán keresztül követhetjük csetlésüket, botlásukat az érzelmek világában. De sajna közben megy az élet, dolgozni kell és az iskola sem maradhat el.. mindez a bonyodalmakat csak tetőzi. Vége természetesen happy end, de nagyon aranyosan megoldva..

A film egy családi délutáni tvzéshez tökéletes, de talán ez is az egyszer megnézhető kategória. Nem ragadott magával a történet, de a színész játék azért jó volt.

Mellékes dolog ami feltűnt, illetve meghökkenetett: éljen a természetesség, megértem h Michelle Pfeiffert próbálták minél fiatalabbnak feltűntetni, és ehhez lágyabbá tették a vonalait, a fény kezelése ez esetben tökéletes, de vannak olyan beállítások ahol ez csak rontott a helyzeten, és gyönyörűen kihangsúlyozza arca botox-túltengését... Hol vannak az eredeti vonalak??? az összehúzott szemöldök?? az összehúzott homlok?? sehol

Azért élvezhető a film! :D
Címkék: ajánló vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54275315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.04.04. 16:26:29

Megtekintettem. Sokkal jobbra számítottam, egy közepesnél rosszabb film, amiben vannak jó poénok, van romantika is, valahogy úgy rosszul tálalva. Michelle P jól hozza a formáját...nem tudom, talán a szinkron miatt nem élveztem annyira, pedig nem volt rossz, csak mégis valahogy furcsa volt valamiért...
süti beállítások módosítása