Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Úton a Fűrész 5 is

2007.12.26. 22:19 koimbra Szólj hozzá!

A Fűrészből sosem elég-legalábbis a stúdió így gondolja, így zöld utat adott a soron következő ötödik résznek. A bemutatót is kitűzte már 2008. október 24.David Hackl lesz a rendező. Egy pletyka szerint a stúdió az ötödik és a hatodik részt egybe szeretné leforgatni.Marcus Dunstan and Patrick Melton fogják írni a forgatóköynvet, akiknek köszönhető a negyedik is. Hogy miről fog szólni még nem tudni, de Tobin Bell visszatér Jigsaw-ként. Érdekes, mert a harmadik részben meghalt ugye, a negyedik részt meg még nem láthattuk a mozikban. És a forgatóköynvírók sztrájka is tart még, tehát az alkotók azért bizakodnak, hamár kitűzték a bemutató dátumát.
Részemről az első rész nagyon jó volt, aztán a színvonal csökkent. A negyedik rész bevétele az USÁ-ban bőven a második és harmadik rész alatt volt, de még így is megérte.
Let the game begin.

Címkék: fűrész miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22275858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása