Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dr. House 4. évad

2007.12.29. 15:58 koimbra 8 komment

spoiler lehet

 

A Dr. House sorozatot úgy kezdtem el nézni, hogy éppen nem volt mit csinálnom és mivel csak jókat olvastam róla nekikezdtem. Beszippantott a légkör hírtelen. A nagy egóval rendelkező beszólós doki és kis csapata. Ráadásként nem egy olyan fehér köpenyes, minden nap borotválkozós arcról van szó. Ez a doki beszól mindenkinek. Voltál már olyan orvosnál, aki lecseszett és durván beszélt végig? Úgy látszik Amerikában ez mindennapos dolog, hiszen kevesen akadnak ki a sorozatban emiatt.


A harmadik évad végén Chase, Cameron és Foreman kilép a képből , legalábbis látszólag. Ezért a negyedik évadra új csapatot kellett összehozni.

Egy teljes terem gyűlik össze doktoroknak kinéző egyénekkel, belőlük kell majd összeválogatni House-nak azt a párat, akiket ugráltathat. Mivel akad a gárdában pár olyan elem, akik ismerősök lehetnek innen – onnan, ezért sejthető, hogy kik húzzák tovább. A kilencedik rész végére persze feláll az egyenlet, némi trükkel rásegítve. House pedig talán sokszor nézhette meg a Fűrészt, hisz játéknak tekinti ezt az egész új team dolgot.


Elviseltem volna, ha a régi tagok nem térnek vissza, ámbár Chase és Cameron keveset van jelen. Foreman idegesít leginkább, már a harmadik évad végén se lehetett túl sok hasznát venni, nézett ki a fejéből: jaj mit tettem, jaj mivé lettem. Bár ez a forgatókönyvírók hibája inkább. Eddig a negyedik évadban se tett le sok mindent, habár House próbálja titkolni az eseteket előle, de azért nem hülye ő sem, valahogy mégis olyan jellegtelen.

Miért kellett beleírni őket ebbe az évadba? Talán szerződés kötötte őket? No sebaj, az összhatást nem rombolják túlzottan.


Azt remélem , hogy egyszer majd kiderül az ,miért is oly nagy haverok Wilson dokival. Mert ugye House nem túl kedves vele sem. Az évad első részében viszont kölcsönösen szívatták egymást orrba-szájba. Remek, így kell kezdeni ezt.

Cuddy viszont érdekes, vajon a hetedik évad végére kiderül, hogy titkon szerelmes House-ba?


No és kik maradtak a 10. részre? Olivia Wilde -ről már az első perctől tudta mindenki, hogy csapattag lesz. Kell az eyecandy, a jó nő a csapatba, szerintem minden férfinéző megijedt mikor ki lett rúgva, majd megnyugodott, mikor kiderült, hogy mégse. Ráadásként még ezzel egy rejtély szálat is sikert becsempészni, mivel nem tudni semmit a karakterről. Kal Penn -re is fogadtam volna jó előre, mivel láthattuk már itt is ott is. Az, hogy kis mitugrász kopaszodó doki benn marad fura húzás, majd meglátjuk. Tehát ugyanaz a szitu, mint az első 3 évadban. Két férfi és egy nő, plusz Foreman, aki csak teng-leng.


A szinkronról annyit, hogy Szakácsi Sándor volt a legjobb House hang. Nem fogja pótolni senki más. Amikor először meghallottam Kulka hangját House szájából azt mondtam, hogy ezt nem kellett volna. Találhattak volna sok más jobb szinkronhangot helyette. Engem annyira nem érint, mert már egy ideje nem eredeti nyelven követem a Dr. House-t.


A sorozatot folytatni fogom, ajánlom mindenkinek, mert van hangulata, vannak jó poénok és még szívatások is.


 


Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr7278271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cS.dODÓ 2008.04.03. 15:56:54

Ez hatalmas! Nemtom mékellett az új team! nekem a régi naon tetszett! Kömben nem rossz így se! Szerintm meg lesz a szerelmi szál, mert a 3. évad 19. részében (Légből kapott páciens) is volt vlami, hiszen a végén a légiutaskisérő odaszólt a House-nak, hogy hétfőnkként New erseyben van, és ekkor Cuddy szeméből valami féltékenységet lehetett kilátni...Én örülnék neki :)

marci · http://www.puskasmarcell.uw.hu 2008.06.02. 16:00:02

Légyszi alaki mondja meg hogy a negyedik évadban kik lesznek az új teamben? Marad minden mint régen mert ebből a leírásból azt vettem ki

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.02. 16:31:06

A negyedikévadban új team lesz, nem árulom el, hogy kik azok:)

A régi csapat ott fog dolgozni a kórházban ismét, nem mennek el máshova. Az évad egyébként most ért végett nemrég, azt hiszem egy hete és szvsz nem lett túl jó.

marci · http://www.puskasmarcell.uw.hu 2008.06.02. 19:18:42

Akkor csak azt az egyet mondd meg, hogy ezen a képen itt fönt ahol 4-en állnak abból a nő az Cameron?

hollow 2008.06.02. 22:00:16

Az a nő nem Cameron, hanem Olivia Wilde, a képen pedig a következő évad csapattagjai vannak. Bocs, megmondtam:))

Esztus 2008.07.25. 20:53:40

Nekem is szimpibb a régi csapat. A Mikulás sapkás pacák úgy néz ki, mint akit egy hajléktalanszállóból menesztettek. :(

Real013 2008.07.31. 23:00:44

Szerintem az 5.évadba beleírják, hogy Foreman kap egy csapatot, vagy valami hasonló, és benn lesz Chase meg Cameron is.Különben meg Cameront ki ne írják a soriból, House után magasan ő a kedvencem..jól néz ki na,meg szimpi karakter.(pont most fejeztem be ezt az évadot xD,azért most írok..egyébként magasan a legjobb volt)

Koimbra · http://filmdroid.hu 2008.08.01. 09:24:51

Szerintem az első évad volt a legjobb, ott volt a legtöbb poén, ez a negyedik már kicsit gyengécske volt, bár volt egy rész amin majdnem elpityeredtem:) Szerintem nem kéne erőltetni a régi csapatot, itt az új, azokkal foglalkozzanak, egyébként szerintem Cameronnál sokkal jobb a 13-as:)
süti beállítások módosítása