Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2008 filmelőzetes

2007.12.31. 13:01 koimbra Szólj hozzá!

Wanted: Timur Bekmambetov a rendezője ennek a képregényfilmnek. Nevéhez fűződik az Éjszakai és Nappali örség orosz film is. Egy irodai munkás egy szép nap  megtudja, hogy a Killer nevû gonosz szuperhõs fia.Fox (Angeline Jolie) feladatul kapja, hogy a srácból szuperhős elitkatonát faragjon.


Harold and Kumar 2: A két jóbarát kénytelen saját hazájukban menekülni, miután a repülőtéren iszlám terroristáknak nézik őket.

 

Witless Protection: egy kisvárosi  seriff rábukkan egy  összeesküvéses emberrablásra, amiben az FBI is benne van. Azt hihetnénk, hogy ez valami izgi thriller lesz, de ki kell ábrándítsak mindenkit, mert nem az lesz, hanem valami idétlen vígjáték. Főszerepben: Larry the Cable Guy, Eric Roberts és Jenny McCharthy

College Road Trip: Martin Lawrence újra vígjátékban, méghozzá úgy fest családi vígjátékban. Így talán van esélye, hogy említhető bevételt termeljen a film.


In the Land of Women: Adam Brody, Kristen Stewart, Meg Ryan, Olympia Dukakis a főbb szerepekben.Vígjáték dráma keverék.Adam Brody egy pornó írót alakít, akit fájdalamasn éríint, hogy barátnője elhagyja, majd ezután kiderül, hogy a nagymamája a halálán van. Leutazik vidékre,ahol találkozik Meg Ryan-el és Kristen Stewart-tal.A film lefutott az Államokban, nálunk még nem jött ki.


How To Lose Friends & Alienate People: Sydney Young a Sharp magazinhoz kerül, örül is neki hisz valamennyire szereti a sztárok világát. Az újságnak pedig kapóra jönnek Sydney  merész húzásai. Megan Fox, Simon Pegg és Kristen Dunst a stáblistán.



Where the Wild Things Are:Maurice Sendak gyerektörténete alapján készült ez a fantasy. Max megteremti saját kis világát, amelyben mesés lények találhatók és ahol ő az uralkodó. Ismerős történet, a Híd Terabithia földjére is hasonlót mutatott fel idén.
Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52279997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása