Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Visszatérek!-Arnold mégis benne lesz a következő Terminator moziban???

2008.01.01. 14:56 koimbra Szólj hozzá!


Sok dolgot lehetett már hallani a Terminator mozifilm következő részéről. Többek között kiderül, hogy nem John Connor lesz a központi szereplő a negyedik , The Future Begins , részben, hanem egy Marcus nevű ürge, aki sokszor fog megütközni a fémalakokkal. Connor majd az ötödik részben jut nagyobb szerephez, őt pedig a mostani Batman, Christian Bale alakítja majd. Budapesten forgatják majd a soron következő részt.
Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Schwarzenegger nem fog visszatérni a soron következő részben sajnos. Most pedig a producer  Moritz Borman kijelentette,hogy Arnold visszatérhet mégis a trilógiában.
Moritz elmondta, hogy a következő rész végét nem tudja senki és hét lakat alatt tartják a forgatókönyv utolsó 6-7 oldalát, még a stáb sem ismeri ezeket az oldalakat.
"Egy hatalmas csavart tartogatunk a végére, amit még nem akarunk nyilvánosságra hozni. Mint az utolsó Terminator filmnél - még maga a stáb sem ismerte a befejezést. Annyit azonban elárulok, hogy minden rajongó erre a sztorira várt."
A producer elmondta, hogy kezdetben még nincs időutazás, így Arnold figurája még nincs kész, de később bejöhet ő is a képbe. Utalások is lesznek erre  T-800-asra.
(sg.hu)

Szóval a negyedik rész egy hatalmas csihi puhi lesz érzésem szerint és talán a hétpecsétés vég annyit tesz, hogy a Skynet összerakja az időgépet és láthatjuk, hogy elkészül Arnold.
Címkék: terminator miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86280929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása