Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: egy kalandor és egy legenda az élen

2008.01.06. 21:01 koimbra 1 komment

Amerikai hétvégi filmbevételek

A nemzet aranya-Titkok könyve: 20,2 millió dollárt hozott Nic Cage és Jerry Bruckheimer közös filmje, természetesen megint sikert akartak együtt. 171 milliónál jár a film, valószínű,hogy a 200 millión átlép majd. Az első rész 173 milliót termelt, tehát a folytatás megdöntö jóval ezt a számot.

Legenda vagyok: 16,3 millióval járultak hozzá pluszban a film sikeréhez a nézők. 228,6 millió épp Will Smith filmjének bevétele. A folytatás már tervbe véve.

Juno:
16,2 milliót termelt a film eme hétvégén. 52 millió eddig a végösszeg, a fesztiválokon és a díjátadókon valószínű a figyelem központjában lesz, így a 100 millió elérése nem lehet gond.A 2,5 millióból készült film hatalmas nyereséget hoz a készítőknek így.

Alvin és a mókusok: 16 milliót költötek rá a nézők, 176,7 milliót hoztak eddig a múkusok. Ez pedig még a legvérmesebb reményeket is felülmúlta. A film 60 millióból készült.

One Missed Call: a heti horror 13,5 milliót hozott és 30-ból hozták össze. Nyílván, hogy ezt a 30-as szintet eléri. Az elmúlt időben is bemutattak már egy rakat horrort, váltakozó eredményekkel.

Charlie Wilson háborúja: Tom Hanks és Julia Roberts filmjére 8,1 millió dollárt költöttek a nézök, 52,6 -nél jár. Nem indított jól, de mostanára szépen felerősödött a film bevétele. De még nem dőlhetnek hátra nyugodtan a producerek, hisz 75 milliót költöttek rá.

P.S. I Love You: 8 millió dollárt hozott és 39-nél jár ez a dráma, Gerard Butler és Hilary Swank a főszereplők.

The Water Horse: Legend of the Deep: 6,3 milliós bevétel, már közel 31 milliót költöttek rá a nézők erre a Loch Nessi -féle történetre.

Sweeney Todd: Tim Burton és Johnny Depp közös filmje 5,4 milliót hozott, 38,4 milliónál jár éppen, talán az 50 milliós gyártási költség szintjét még eléri, ha jól tartja magát.

Antonment: 5,1 millió dolláros bevétel, 19,2 eddig az össz bevétele Keira Knighty filmjének, nemzetközileg jobban áll, ahol már 36 milliót tudhat magáénak.

Aliens Vs. Predator - Requiem: A film állítólag hatalmas csalódás, a kasszáknál is hasonló a helyzet. 4,2 milliót hozott és 36,8 milliót termelt eddig összesen.Valószínű erősen el fognak gondolkodni azon, hogy a harmadik résznek is zöld utat adjanak

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69287436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tori bacsi 2008.01.06. 21:17:28

A trailer alapján egyszerűen nem hiszem hogy az Alien vs Predator ennyire szar legyen, alig várom a dvdrip-et. Gyerünk releaserek dógozzatok! :)
süti beállítások módosítása