Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The End: Tűzvonalban

2008.01.06. 13:39 koimbra Szólj hozzá!

Megnéztem az utolsó részt, majd ettem, ittam, lefeküdtem. A sorozat utolsó része reggelre sem emésztődött meg a bevett táplálékkal ellentétben. Zavar ez a befejezés, de nagyon.Szóval spoilerezni fogok.

A főgengszter kigondolta az egészet, miszerint Bordás Atesz feleségét és fiát elviszi az őrsre, ahol eddig a történet nagyrészt játszódott, az ottani kollegáit is túszként fogva tartja, így odacsalogathatja vágyai netovábbját. No és mi a nagy terv? Kiengedi a túszokat, Bordást meg a feleségét és az őrsparancsnokot ott tartja még. A társai is kimennek, tudniillik ez meg volt beszélve, hogy feladják magukat és ha majd később kiszabadítják őket. Hűű, de okoooos, hú meg háááá.De hát már korábban is megtudtuk, hogy mekkora nagy lángelme a Malek. Kolonics nagy sakkjátékos, ő is szeret előre gondolkodni, de most ő is csak bután les ki a fejéből.

Malek lekötözi Erikát meg Móriczot, velük szembe pedig leülteti (és dettó megkötözi) Bordást. Majd az ő száját is leragasztja, kezébe pisztolyt nyom, meg valami lassító szert is bead neki, fejére meg a kalapját odateszi. Szép összkép. A lényeg az lenne, hogy a kommandósok ha berontanak, akkor Bordásra azt higgyék, hogy ő Malek és ezért lepuffantsák, mivel a pisztolyt nem tudja eldobni, mert azt is jól odaragasztózta  kezéhez.
Na szóval a kommandósok berontanak. Szám szerint 2. Az irodából Malek lekaszálja a két jóembert, de érdekes mód az előttük megkötözve lévő szereplők nem kapnak egy golyót se. Bordás meg azért profi és csak sikerül gyomron lőnie Malekot, aki olyan "okos" volt, hogy teli tárral adta oda neki. Nagy előre gondolkodó ember, persze...
Meg azért a Nagy Elme hogy tervezte a kijutást, mert valahogy nem tudtam kivenni azt a dolgot, hogy ő itt és most el akar patkolni.

Persze aztán tombol az öröm meg a boldogság. Az őrsön soha nem látott jókedv uralkodik a történtek után, jó hogy már nem ölelgetik szét egymást. Mindenki egyből megkedveli a másikat.

Azt tiszta dolog, hogy Stohl balesete miatt átírták a forgatókönyvet, de nekem így is az az érzésem, hogy ez a vég már előre így volt kitalálva. Csalódtam a végében.

A nagy bezombult néző persze biztos azt mondja majd rá, hogy ez jó volt, következő évad is jöhet. Esetleg pár embernek juthat eszébe ez a Nagy Hülye Terv, mekkora nagy hülyeség volt.
Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69286867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása