Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sztrájk: különmegállapodások, elmaradhat a Golden Globe

2008.01.07. 13:53 koimbra Szólj hozzá!

Tom Cruise és Paula Wagner megállapodott a forgatókönyvírók főhadiszállásával, ami lényegében azt tartalmazza, hogy a WGA minden követelését teljesíti.Ők ketten nemrég élesztették fel a United Artists stúdiót. A pletykák szerint azonban a Lucasfilmmel és Lionsgate stúdióval is sikerült megállapodni.

David Letterman Worldwide Pants Inc. cége/vállalata is aláírt egy megállapodást, ami azt tartalmazza, hogy az írók visszamennek a Letterman show-ba, de a végleges szerződésük majd akkor lép érvénybe, ha sikerül megállapodni a feleknek.

Akkor most így egyesével mindenki megegyezik a WGA-val? Nem valami összenépi egyeztetés kéne?

A Golden Globe-díjátadás még mindig veszélyben, hisz nem írhatnak szövegeket a díjátadóra, így nem lesznek monológok, se más hosszabb beszéd. A Színészek Szakszervezte pedig a WGA mellé állt és bejelentette, hogy a színészek (nagy többsége) nem jelenik majd meg a díjátadón. Üres terem és kevés duma-ez az amire leehtne számítani. Plusz az írók demonstrálnak majd a díjátadó alatt. Így a fejesek úgy gondolják felesleges is megtartani, bár azért a színészeken kívül a rendezők, producerek, stb meg tudnak jelenni.

Címkék: sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16288152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása