Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A szörny megfogalmazása öcsém szerint

2008.01.08. 13:13 koimbra 3 komment


Én a "szörnynek" nem adnék természetfeletti jelzőt. Pl. egy ember szörnyként tekinthet egy óriáskalmárra is, ami még a mai napig is 20-30 m-re megnőhet. Ha belegondolunk, hogy ez egy 10 emeletes ház magassága, akkor jogosan tekintek rá szörnyként, és nem nagyon szeretnék vele a strandon összefutni. :)
Azzal egyetértünk, hogy a Godzilla egy szörny.
A Godzilla nem jelenik meg képi képzelgéseimben.
A Godzilla nem jelenik meg hangi képzelgéseimben.
A Godzilla természetfeletti lény lenne? Nem is lény, hanem jelen esetben egy forgatókönyvíró és egy látvénystúdió szülemyénye. Én el sem tudtam volna ilyet képzelni azelőtt.
A Godzilla számomra nem felfokozott érzelmek között manifesztálódott.
1:mivel nem is manifesztálódott, mert megmutatták nekem, hogy mekkora, milyen... (Persze, ha olvastam volna, akkor más lenne a helyzet. :))
2:De, ha manifesztációnak tekintjük jelen esetben a képernyőn való megjelenítést, akkor sem felfokozott érzelmek közötti a godzilla!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr15289436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpyWeb 2008.01.08. 15:24:12

Üdv!
"Azzal egyetértünk, hogy a Godzilla egy szörny.
A Godzilla nem jelenik meg képi képzelgéseimben.
A Godzilla nem jelenik meg hangi képzelgéseimben....Én el sem tudtam volna ilyet képzelni azelőtt."
Nos, a Godzillát nem is te találtad ki, hanem valaki más agyszüleménye. Attól még ugyanúgy érvényes rá az én elméletem. Az, hogy te nem tudtad volna elképzelni, még nem zárja ki más lázálmát. Az pedig, hogy egy óriáskalmárra szörnyként tekintesz, megintcsak nem helyes, mert LÉTEZIK! Maximum SZÖRNYŰNEK hívhatod, de szörnynek nem. A Te logikád alapján visszatérhetünk az első hozzászóláshoz, mely alapján az ebola vírus, mint olyan, egy szörny. Azt hittem, sikerült rámutatnom, hogy ez a gondolatmenet hibás.

Dis 2008.01.09. 14:06:52

Csá!
Köszönöm SpyWeb, hogy rávilágítottál, hogy nem én találtam ki a Godzillát. Húúú. Már kezdtem azt hinni, tényleg én voltam. Ha ezt nem mondtad volna, a halálom napjáig szenvedtem volna az ostobaságomban.

UI: Jó lett volna, ha az eredeti válaszomra válaszolsz! :) Úgy egy kicsit eredetibben meg tudtuk volna vitatni a dolgokat.

atomanti 2008.04.26. 21:32:03

Nem lett rossz a fennti írás, bár még lehetett volna tovább is folytatni, egyes emberekre kitérni, mert nem csak egyes lények, kreatúrák a szörnyek, hanem sokszor maga az ember is
süti beállítások módosítása