Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírhello

2008.01.08. 18:12 koimbra Szólj hozzá!

-Elmarad a Golden Globe-gála, ez már biztos! A díjakat azért megkapják a nyertesek egy sajtókonferencia keretében.

-A Norbit rajta van azon a listán, amit Oscarra jelölhetnek a best makeup kategóriában. Nagy égés lenne mindenki részéről, ha fenn maradna a rostán és valóban jelölnek Oscarra. Agyam eldobom.

-A Transformers második részének a forgatását Június másodikán elkezdhetik, legalábbis ez a nemhivatalos hír.. A producer is azt nyilatkozta, hogy sok minden nem áll már az útjában a TF-nek, csak a sztrájk. A rendező Michael Bay már részletesen kidolgozott pár új elemet a filmbe, lesznek új robotok, új cuccok. Csak néhány író kellene már.

-A Justice League mozifilm is veszélybe került a sztrájk miatt, mert a forgatókönyv még szintén nincs kész úgy, hogy már elkezdhessék. Ráadásul a büdzsé körül is kisebb gondok adódtak. A jelmezeket egyébként a Weta fogja megalkotni.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17289782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása