Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rozsomáknak megvan az ellenfele

2008.01.12. 11:14 koimbra 2 komment


Bocsánat, de én valahogy jobban szeretem a Rozsomákot, mint a Farkast. Nem tudom miért kellett a filmben megváltoztatni a képregénybeli nevét, de még így is jobban hangzik a Pézsmapatkánynál, amit egy Pókember rajzfilmben hallottam.

Szóval már régóta terveznek egy X-Men Origins: Wolverine filmet, a rendezőt már megtalálták (Gavin Hood), csak még eddig nem tudtuk, hogy ki milyen karaktert fog alakítani.
Liev Scheiber a pletykák szerint a fiatalabb William Strykert alakította volna, de most kiderült, hogy ő lesz Kardfog, Wolverine egyik legádázabb ellenfele. Az X-Men első részében még Tyler Mane volt Kardfog.

No és akkor ki lesz Stryker? A producerek listájának az élén Michael C. Hall áll, ő a Dexter sorozatban domborít jelenleg.  Michelle Monaghan pedig Silver Fox bőrébe bújhat, a korábbi pletykák Maggie Q-t emlegették erre a szerepre.

A korábbi hírekben még arról volt szó, hogy Gambit is feltűnik még a filmben, róla egyelőre nincs hír, hogy mi lett vele. Egyébként Gambit eredetileg már az X-Men harmadik részében is feltünt volna, de aztán mégse lett belőle semmi.

Címkék: szereposztás miújság rozsomák

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr20294367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marv 2008.01.16. 03:27:54

Hát igen, az országra jellemző hogy baráti alapon keresnek fordítót. Az egyik filmben a Marcy-t marci-nak fordították. Ebben az esetben alapvetően kurvára felbaszták az agyam, Rozsomákot hogy lehet Farkasra fordítani bazdddmeeeg? A rozsomák 4-5cm-es karmai behúzhatóak, alacsony 40cm marmagasság, 80cm hosszú, a farkasok csak falkában okoznak neki gondot, a fagyot jávorszarvas húsát csonttal együtt át tudja harapni. Jávorszarvast imádja, de ha nincs kaja, akkor nekimegy a medvének, de még a szibériai tigrist is le tudja vadászni, magányosan él. Namármost ezek után rohadjon ki a bele annak, aki egy szaros farkasnak fordította.... Made in hungary..... A filmről meg csak annyit, hogyha a legkeményebb fém borítja a csontját, akkor a második részben mikor fejbe küldik a rendőrök, hogy-hogy belefúrodik a fejébe és a koponyacsontja nem védi meg....

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.01.16. 18:52:00

Ezt nem fordítási hibának értékelem. Az emberek nagyrésze nem tudja mi az a Rozsomák, ezért fordítják Farkasnak.
süti beállítások módosítása