Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Freeman és Nicholson az élen

2008.01.13. 20:40 koimbra Szólj hozzá!

Amerikai hétvégi mozibevétel becslések:

A január egy pangó hónap, a stúdiók általában ekkor mutatják be azokat a filmeket, amiktől egyáltalán nem várnak sokat, maguk is valamiféle szemétként tekintenek rá.De azért akad néhány kivétel is. A filmek általában nem nyitnak jól, de úgy néz ki a Bucket List nem nyitott rosszul, bár Nicholson-hoz képest nem túl jó eredmény.

Bucket List: Morgan Freeman és Jack Nicholson drámája az első helyen nyitott 19,5 millió dollárral. Két rákban szenvedő férfi  rendelkezik egy terjedelmes listával arról, hogy mit szeretnének még véghezvinni, mielőtt feldobják a pacskert. Megszöknek a kórházból, hogy élvezzék, ami még hátravan és a listán szereplő dolgokat véghezvigyék.

First Sunday: Ice Cube új vígjátéka  19 millióval nyitott. Krimi-komédia a néger honpolgároknak:)

Juno: tovább menetel ez az aprópénzből (2,5 M $) forgatott film, 14 millió dollárt hagytak ott a kasszáknál és már 71 milliónál tart. A 100 millió átlépése nem kérdés.

A nemzet aranya- A titkok könyve: 11,4 M $ -t hozott Nic Cage filmje és ezzel együtt 187 milliónál jár Amerikában.

Alvin és a mókusok:
már mondtam korábban, hogy senki nem számított ilyen nagy bevételre ennél a filmnél, mégis még mindig nagy összegeket hagynak ott a nézők a mozikban. 9,1 millió dollárt hozott és 187,7 M $-nál tart épp.

Legenda vagyok- 8,1 milliót hozott Will Smith filmje, 240 milliónál jár éppen. Szép eredmény. A második rész tervben.

One Missed Call- 6,1 millió dolláros bevétel, jelenleg 20 milliónál jár ez a horror.Nem sokáig húzza már.

P.S.I Love You : Hilary Swank és Gerard Butler drámája 5 millió dollárt termelet eme hétgvégén, 47 milliónál tart éppen.

The Pirates Who Don't Do Anything: 4,4 millió dollárral nyitott ez az animációs gyerekfilm, amikben kalózoknak öltözött zöldségek a főszereplők. Nem túl nagy kezdés.
.
.
.
A király nevében: Uwe Boll filmje bukott megint, hatalmasat, semmi meglepetés. A magától teljesen elszállt rendező filmje a 14 helyen nyitot 3,2 millió dollárral. 60 millióba került ez az ismerős arcokkal telerakott mozi.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr27296063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása