Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Master Chief mellékszerepben

2008.01.19. 21:15 koimbra 2 komment


A Halo mozifilm irán korábban már érdeklődött Peter Jackson, de aztán végül jegelve lett a projekt, mivel a költségvetés igen szépen elszállt valahova a világűr felé. A rendező már nem ő lesz, de viszont a produceri teendőket ő fogja ellátni.

Jelenleg azt pletykálják a produkcióval kapcsolatban, hogy Master Chief (azaz a játékban a főhős) a filmben csak mellékszereplő lesz, mivel a készítők olyan főhőst akarnak, akinek látszik az arca és tud összetett mondatokban beszélni.

De most azzal mi a baj, hogy csak részmondatokat nyög ki? Láttunk már sok hasonló filmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5303453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.01.19. 23:27:29

Nah ez jónak ígérkezik.Bár a játékkal nem játszottam de láttam róla több videót is.Egyébként, hogy lehet, hogy ezt nem mindnyájunk kedvenc rendezője, uwe boll kapta? :-)

(Ez az "ember" nem érdemli meg, hogy NAGYbetűvel írják a nevét :D )

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.01.20. 02:11:53

Mondjuk nekem se tetszene, hogy kb ugyanazt amit végigjátszottam megnézhetem a moziban is, viszont azzal, hogy MC története körüli emberek (nem feltétlenül) vannak fókuszban, és csak néha találkoznak vele sztem sokkal érdekesebb koncepció. De persze ez, hogy csak tőmondatokban dumál és nem látjuk az arcát, gáz kifogás önmagában.
süti beállítások módosítása