Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Underworld 4

2008.01.19. 04:02 koimbra Szólj hozzá!

A harmadik rész még el sem készült, de már a negyedik részen töri a fejét Len Wiseman, amiben Beckinsale és Speedman története folytatódna tovább. Wiseman most próbálja rávenni a Lakeshore Entertainment fejeseit.

Az első rész nagy részét Magyarországon forgatták, Görög Zita is feltűnik mindkét részben, talán a harmadikhoz is köze lesz majd, hisz az egy előzmény film lesz. A harmadik film címe Underworld 3: Rise of the Lycans lesz.

"Biztosan mozikban mutatjuk be" - kezdte a Lakeshore vezetője. "A harmadik rész nagyon egyben lesz és közben eljutunk a negyedik részhez is. A kezdetek kezdetén három részt terveztünk: egy első részt, egy folytatást és egy előzmény filmet. Így a negyedik az Evolúciót folytatná és visszatérne benne Beckinsale és Speedman is."

Szerintem az első rész egy nézhető alkotás volt, a második rész már sokkal jobban sikerült.


(sg.hu)
Címkék: underworld miújság underworld 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22302863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása