Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Quantum of Solace

2008.01.25. 10:30 koimbra 1 komment

Már nem kell Bond 22-nek hívni a következő James Bond mozit. A címe: Quantum of Solace.
Ian Fleming For Your Eyes Only című könyvében az egyik novella címe ez. Azonban ez csak egy vacsoravendégségről szól, tehát valószínű, hogy csak a címet vették innen, a történetet nem. Vagy lehet, hogy a vacsoraasztal körül lövöldőznek és ármánykodnak majd? Á, dehogy.
A sztori szerint Mathieu Amalric által alakított gonosz figura a Föld egyik legfontosabb erőforrását szeretné megkaparintania, ami segíteni terveit. Szövetkezik egy dél-amerikai tábornokkal is, aki jelenleg puccsot szervez az országában.

Gemma Arterton pedig egy MI6 ügynök lesz, aki Bolíviában szolgálja a hazát éppen. A főszereplő jó csajról, Olga Kurylenko-ról, eddig még nem sok derült ki.


Az előző Bond film, a Casino Royale kritikát itt olvashatjátok
Címkék: bond

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18310260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · http://halfpecssquad.blog.hu 2008.01.24. 22:29:34

Remélem ebben nem lesznek olyan hülyék h az egyetlen valamire való akciójelenetet ellövik a legelején. Mondjuk Bourne odaveri így is-úgy is.
süti beállítások módosítása