Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jason Statham nem unatkozik

2008.01.26. 19:04 koimbra 1 komment

Még idén jön a Death Race és a The Bank Job, amiben főszerepet alakít. Aztán a Szállító 3 is tervbe van véve, Luc Besson gondolom pár unalmas óra alatt összedobja a sztorit és a forgatókönyvet. A Crank második részében is szintén szerepelni fog. De hogy ezt hogy oldják meg? Majd jön még egy folytatás A brazil meló.

A hét, sőt szerintem a hónap híre is a következő: Statham akar lenne a Holló. Heath Ledger és Brandon Lee halála között sokan valamilyen párhuzamot húztak. Statham ugyanis szeretne egy képregényhőst alakítana a filmvásznon és alig várja, hogy a Hollót újra elővegyék, no meg szeretné a főszerepet is eljátszani. Mellesleg pletyka szinten szóba hozták egy Marvel képregényfigura, a Torpedó kapcsán is.

A Holló az első rész után megélt még pár részt a tékákban, azonban ezek egyre gyatrább folytatások voltak, szóval talán elképzelhető, hogy a Batman mintájára megújítsák. Legalábbis Statham ezt reméli.

Címkék: remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17312684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.01.26. 22:52:54

Szegény Hollóval jól elbántak az első rész után. Pedig az nagyon jóra sikerült. Remélem tanul Statham kung-fuzni.
süti beállítások módosítása