Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elhunyt Selmeczi Roland

2008.01.31. 12:57 koimbra 2 komment



A 38 éves színész Újhartya közelében szenvedett halálos autóbalesetet. Selmeczi autója eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, és a pálya melletti vadvédő hálónak csapódott.

A színész 1969 október 10-én született, 1993-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ezt követően a Vígszínház társulatának lett tagja, majd szabadúszóként tevékenykedett, utána a soproni Petőfi Színházat erősítette.

A színész színpadi szerepei mellett olyan filmekben szerepelt, mint az Üvegtigris második része vagy a Kútfejek. Az egyik legfolalkoztatottabb, legismertebb szinkronszínész volt. Többek között Ő volt a magyar hangja Kiefer Sutherlandnek a 24-ben, az ő hangján szólalt meg magyarul Wilson a Doktor Houseban. Antonio Banderast és Brad Pittet szinte állandóan szinkronizálta, de emléíthetném még Aragorn magyar hangjaként is.

Béke poraira.

(origo)


A kommentben Tűzgolyó belinkelte a baleset képeit.

Címkék: rip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr57319359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.01.31. 17:12:44

Nagyon sajnálom :(
Túl sok a tragikus haláleset mostanában

Egyébként az Üvegtigris első részében is szerepelt. Ő volt Bajusz, csak annak aki nem tudná

Isten nyugosztalja!
süti beállítások módosítása