Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pókember leghalálosabb ellensége saját filmet kap

2008.02.03. 19:01 koimbra 6 komment

A Pókember harmadik mozis kalandjában feltűnt a fekete pókruha, majd Venom is. Igen kevés időt láthattuk a vásznon, lehetett volna egy külön filmbe belerakni, hiszen Venom az egyik leghalálosabb ellensége a Hálószövőnek.

A stúdió állítólag most megbízott egy nagy nevű írót, hogy írja meg a forgatókönyvét a Venom filmnek. Ámbár még tart a sztrájk, de a Marvel már különmegállapodást kötött az írók céhével.

A fekete pókruhát az első Titkos Háborúban ( a Túlontúli egymásnak uszította a szuperhősöket és a szupergonoszokat egy távoli bolygón) szerezte Pókember, majd miután rájött, hogy ez egy élősködő szimbióta Reed Richards ( az F4 főagya) segítségével megszabadult tőle. Ezek után a ruha Eddie Brock "szerezte" meg, aki rettentően utálta Peter Parkert, a szimbióta pedig információkat adott Brocknak Peter Parker kilétéről és hasonló tulajdonságokkal ruházta fel, mint amilyen a Falmászónak is volt. Így Eddie Brock lett Venom. Sok csatát vívott a Pókemberrel , váltakozó sikerrel. Persze azért akadtak más kalandjai is.

Sajnos ez a szimbióta a mozifilmben nem úgy került a Földre, ahogy a képregényben, így kíváncsi leszek hogy oldják majd meg a Venom filmben. Esetleg várni kéne pár évet, míg bemutatják a Marvel univerzum főbb szereplőit, aztán pedig el lehetne őket küldeni a Csatavilágra, a Titkos Háborúba.

Persze ezek után a Vérontó film is szóba jöhetne, ugyanis Cletus Kasady szintén egy szimbiótát visel (a fekete "pókruha" egy darabját)
(iesb)

Címkék: pókember venom miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr8323539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.02.03. 20:57:00

Nah ez akár még jó is lehet.Reméljük nem Raimi rendezi.Még a végén ebből is valami szappanoperát csinálna...

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.02.03. 21:55:36

A Póki 3-at nem láttam, a képregényt ismerem. Engem az érdekelne, hogy ki lesz a pozitív hős a filmben? Eddie skizofrén pszihopata lett a ruha miatt. Megvan az a sztori amikor segített Pókembernek elkapni Vérontót=Carnaiget?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.09. 13:21:40

Uh, olvastam sok olyan történetet, amiben Pókember küzd Venommal, de sokszor voltak szövetségesek. Legutolsó élményem Vérontóval az volt, mikor Sentry széttépi:) Ez akkor volt, mikor feloszlott a Bosszú Angyalai csoport, majd a szuperbűnözőkkel teli börtönben kiszabadul mindenki, de pár hős pont a helyszínen van (Amerika Kapitány, Vasember, Póknő, Pókember, Fenegyerek, Luke Cage) akik visszatartják a nagyját amíg megjön az erősítés, belőlük lesznek az Új Bosszú Angyalai. Na és ebben a börtönlázadásban tűnik fel még Sentry, aki fogja Vérontót felrepül fele és széttépi.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.02.09. 14:44:51

Ez a sztori érdekelne, hol tudnék hozzáférni?

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.09. 17:00:41

Ezen az oldalon honosították: ybk.tlof.hu/

Nem tudom fenn van e még, de jó kis sztori volt.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.15. 17:38:22

A rajzfilmben urhajoval kerul a foldre a fekete ruha.
süti beállítások módosítása