Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oscar gála

2008.02.04. 09:23 Miecs 5 komment

Mindenki tűkön ül, hogy vajon lesz-e Oscar gála, vagy ha nem lesz, akkor mi lesz helyette?

A mai reggel folyamán is kétes még, hogy megtartják-e az amerikaiak legnagyobb filmes díjkiosztóját. Návay Anikó, Hollywood Foreign Press magyarországi tagja, a Tv2 Hollywood-i tudósítója jelentette, hogy jelenleg Hollywoodban sem tudnak többet annál, hogy vörös szőnyeg biztos lesz, de hogy szórakoztató műsor lesz-e, arról nemsoká döntenek. Méghozzá magyar időszámítás szerint ma délután fogják bejelenteni, hogy mit döntöttek, de még ez sem százas döntés. Hiszen február 25ig sok víz lefolyik még a Tiszán.

Reménykedjünk a legjobbakban. Remélem ezt már nem fogják szabotálni! Én nagyon várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31324156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.04. 10:36:08

Évekig fenn maradtam , megnéztem hajnal kettőtől az Oscart. Tavaly csak felvételről tudtam megnézni, jobb is volt így. Albert Györgyi amit levágott, hát az kritikán aluli. A fő Oscar esélyes filmekből még csak az Antonement-et láttam, egy nézhető alkotás volt. Michael Clayton-t februárba adják a mozik, akárcsak a Vérző olaj filmet. A Nem vénnek való vidéket és a Juno-t addig kénytelen vagyok máshogy megtekinteni.

Miecs 2008.02.04. 10:56:19

a nem vénnek való vidékről nem fejteném ki a véleményem :DDD mert az nem tűr nyomdafestéket... lehet h csak én vártam másnak, de nagyon meglepett és lelohasztott...

whistleblower 2008.02.04. 11:33:22

a nem vénnek való vidék a legjobb film az felhozatalból [nagy részét láttam a jelölteknek, persze ami nem megy itthon azt lekalózkodtam lelkiismeretfurdalas nelkül]

Real013 2008.02.04. 14:59:10

Juno-t nézdd má' meg most azonnal.:) Régen szórakoztam ilyen jól egy filmen, aranyos,bájos, vicces, van mondanivaló is, amit nem tolnak a pofánkba, remek a soundtrack,Ellen Page is über jól játszik. Eddig 6* láttam:)
(mondjuk azért filmtörténeti csaodát ne várjatok,de nagyon tetszik,sima 10-es:)

Atonement korrekt,A No Country-t is élveztem,amíg néztem, de így utólag azt mondom, hogy annyira nem jó,de lehet, hogy csak én vagyok kevés hozzá.

Clayton meg a Vérző olaj kimaradt.Bár csak feliratra várok:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.04. 15:32:53

A No Country...és a Junot megnézem egy havernál, ha egyszer nem adják le Oscar előtt.... A Clayton moziba, Vérző olaj dettó. Clooney-tól nem várok sokat, sajnos nem jönnek be a filmjei egy ideje, legjobb alkotása az Ó testvér merre visz utad, ez 100 %. A Vérző olaj meg imdb-n 16. helyen áll, majd meglátjuk, majd meglátjuk. A Nem vénnek való vidékről pár sort megejtek holnap vagy még ma este, ha meg tudom nézni.
süti beállítások módosítása