Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.02.06. 13:19 koimbra 2 komment

Holnaptól a magyar mozikban:

Fűrész 4 (Saw IV): itthon X kategóriába sorolták, kevés mozi fogja vetíteni. Jigsaw tovább folytatja játszadozását. Idén jön az ötödik rész. Hamarosan felugrom Pestre, ha már ott vagyok megnézem:)

John Rambo: Sly feltámasztotta Rambot is. A figurát felesleges bemutatni, aki nem hallott még róla az szégyellje magát. :):) Ezúttal Burmában tevékenykedik az öreg veterán. Holnap-holnapután megfigyelem.

Charlie Wilson háborúja (Charlie Wilson's War): Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman - a szereplőgárda.  Igaz történet alapján! Charlie Wilson meggyőzi a CIA-t, hogy támogasság pénzzel és egyéb ellátmánnyal az afgán lázadókat a szovjetek ellen.

Cukrosnéni (I Want Candy): Pornófilmmel szeretne diplomázni Joe és Baggy. A producer azonban Candy Fiveways-t (Carmen Electra) szeretné a filmbe, aki a legjobban érti a szakmát, csak sajnos most vonult vissza.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43327765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2008.02.06. 16:16:47

Azért az milyen már, hogy a Fűrész IV. X kategóriás, az előző meg mehetett simán 18 éven felülieknek. :D Ez az új sem durváb, ha kibírod az első pár percet meg végig tudtad nézni az előző részeket.
John Rambo alap, a Charlie Wilson trailert láttam moziban, az annyire nem keltette fel az érdeklődésem.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.07. 11:23:36

Charlie Wilson nagyon jó volt, Rambo meg pasimozi, de végigültem :-) Hős vagyok.
süti beállítások módosítása