Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Josh Brolin az új élő szövet a fémvázon?

2008.02.06. 19:11 koimbra Szólj hozzá!


McG, a Terminator negyedik részének (Terminator Salvation: The Future Begins) a rendezője, elárulta, hogy a következő részben Josh Brolin, a Nem vénnek való vidék egyik szereplője lehet az új Terminator.

" ... it's very difficult to say because it's a decidedly masculine role and I think we're living in a time where a lot of actors are very effeminate and they're sort of skinny, heroine chic and there's really a masculine component to the role. And there's guys out there like Russell Crowe and Eric Bana, bring a good physicality, they do what they do, but I don't know if they're exactly right at the end of the day. (Smiles) Josh Brolin is a very exciting actor - we'll see." Hmm, does that mean Brolin is one the guys up for the role? Certainly seems like McG is championing him -- whaddya think?


A történések már 2019-ben fognak játszódni. John Connort Christian Bale fogja alakítani. A hírek szerint Connor nem nagyon fog szerepelni a negyedik részben, McG szerint azonban ez a figura egy központi szereplő, szóval a főszereplő is ő lesz.
 A forgatókönyv pedig nagyjából már készen is van, a forgatókönyvírók sztrákját meg kell várni azonban, hogy befejezhessék teljesen. 
Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr46328363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása