Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Trailer: Taken

2008.02.06. 11:04 koimbra 3 komment

Luc Besson produceri felügyelete alatt készül Liam Neeson főszereplésével a Taken. Talán ennek hallatára páran már ásót is ragadtak, hogy a kertben eltemessék Neeson karrierjét. Várjanak még, én azt mondom.

Tegnap megnéztem ezt a trailert, valahogy nem fogott meg. Most reggeli közben érett csak be, hogy ez egész jó. Gondoljunk csak bele, ha emberrablóként felhívnánk egy hozzátartozót és várnánk a szokásos "Oké, fizetek, csak ne bántsák" dumát, ehelyett egy ilyet tolnának az arcunkba: "Elengeded és nem lesz baj, de ha nem...megkereslek, kinyírlak". Nem lenne szokványos ugye?

 

Címkék: trailer taken

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr70327566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2008.02.06. 16:19:47

Kötelező lesz, az egyik legjobban várt film, amióta láttam az előzetesét!

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.09.03. 15:35:23

Á, ez nagyon súlyos! Liam Neeson, mint brutális állat, ezen a telefonos szövegen meg szabályosan ledermedtem! Látni kell...

Dis 2008.09.20. 13:12:35

Na. Én mindjárt meg is nézem. Majd megírom, milyen volt. :)
süti beállítások módosítása