Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Del Toro szeme egy különös doktorra tévedt

2008.02.09. 12:11 koimbra Szólj hozzá!

Úgy emlékszem a Pókember első részében JJ Jameson épp azon gondolkodik milyen nevet is adjon Dr. Octopusnak. Felvetődik a Doctor Strange név is, erre azt mondja: "Áh, ilyen már van".

Doctor Strange a Marvel képregények egyik ismert alakja, amolyan mágus féle, aki a jó kategóriába tartozik. A Földön is besegít néha, de talán több kozmikus kalandban vett részt, mint a többi földi szuperhős.

Guillermo del Toro most éppen ezzel szemezik, ugyanis szeretne mozifilmet csinálni. Tavaly már készült egy rajzfilm is Strange dokiról dvd-re (akárcsak a Vasemberről és az Ultimate Avengersről). Del Toro nem ismeretlen a képregények világában, ő rendezte a Penge második (és egyben legjobb) részét, szintén hozzá fűződik a Hellboy filmes változata is, aminek idén jön a második része. David Goyer már írt egy forgatókönyvet a dokiról, de az nem tetszett Del Toronak, aki már beszélt is Neil Gaimannel, mert szerinte ő sokkal többet ki tud hozni ebből a figurából.

Még nem dőlt el, hogy ő rendezi-e majd a Hobbitot. Ha igen, akkor pár évig nem nagyon tud majd más filmre koncentrálni. Kétségtelen Del Toro lenne az egyik legmegfelelőbb személy a Hobbit rendezésére, de akkor nem kapnánk egy ideig tőle jó kis filmeket.



(ign)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51332274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása