Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Bolondok aranya az élen

2008.02.10. 20:04 koimbra Szólj hozzá!

Hétvégi amerikai mozis bevétel becslések

Első helyen nyitott a Fool's Gold Matthew McConaughey és Kate Hudson főszereplésével. Kincskeresés és barna, izmos testek. Ez már A tenger vadjaira is jellemző volt, az azonban 18 millát szedett össze egész pályafutása során, eme alkotás pedig 22 millióval nyitott.

Martin Lawrence vígjátéka Welcome Home Roscoe Jenkins, 17,1 millióval kezdett amásodik helyen, az imdb-n 2,7 ponton áll, így egyből.

A Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour koncertfilmet eredetileg a Disney csak egy hétig akarta műsoron tartani, de az előző heti hatalmas nyitóhétvége miatt még nem vonja vissza a mozikból, 10 millió dollárt hozott, 66 %-os csökkenés az előző hétvéghez képest, de még mindig szép teljesítmény. 53,3 milliónál tart.Ha a Disney talán berakná több moziba a 100-as határ sem lenne elképzelhetetlen.

Jessica Alba horrorja, a The Eye 6,6 milliót kapart össze, 21,5 millánál jár, 12-ből készült. Olyan 30 millióig talán még elmegy.

A Juno továbbra is az élbolyban, 5,7 milliót termelet eme hétvégén, 117,6 millánál jár. A kritikáink pedig hamarosan kikerülnek róla. Nálam favorit, remélem az Oszin is az lesz.

A 27 Dresses  5,7 milliót hozott, jelenleg 65,3 millát szedett össze. 30 millióból alkották, tehát örülhetnek a készítők. Szerintem olyan 75-80 millió között lesz a végeredmény.

Jack Nicholson és Morgan Freeman főszereplésével készült The Bucket List áll a hetedik helyen 5,3 millióval. 75-nél jár éppen, 45-ből készült. Még van benne szufla, a 85 millió elérésére van esélye, a 90-et nem hiszem, hogy beveszi.

Rambo 4,1 milliót akciózott össze, összesen 36,5-öt. 50 millióból hozták tető alá, ezt nem éri sajnos. A nézők kedvelik, a kritikusok nem annyira.

A 300 paródiája, a Meet the Spartans az imdn-n 2,5 ponton áll. De ez nem állít meg mindenkit, mert 4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet e hétvégén, így már majdnem 34 millánál jár, 35-ből készült.

Tizedik helyen pedig a Vérző olaj Oscar esélyes alkotás áll szintén 4 millióval, összesen 26, 7 milliót szedett össze eddig.

VINCE VAUGHN'S WILD WEST COMEDY SHOW: 30 DAYS & 30 NIGHTS - FROM HOLLYWOOD TO THE HEARTLAND doksi vígjátéka senkit se érdekelt 507 ezer dollárt hozott igen gyenge  527 dolláros vászonátlaggal.

Az In Bruges Ralph Fiennes-szal és Colin Farrel-lel a főszerepben 471 ezer dollárt ért el 28 moziban. Szép.

Paris Hilton The Hottie and the Nottie vígjátékát is bemutatták, a készítők haverjain kívül ezt se nézte meg senki, 25 ezer dollárt hozott, 225 $-os vászonátlaggal. Gyengus, kuka!


 
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90334008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása