Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szörnyparádé

2008.02.11. 18:40 koimbra 1 komment

Hat szörnyet eresztenek össze, méghozzá a filmvilág legnagyobb ismert monsztáit gyúrják bele egy filmbe. Mekkora pusztítást láthatunk a vásznakon akkor, kisebbfajta apokalipszis-gondolhatnánk így egyből. Na igen, csak az a baj, hogy paródiafilmet csinálnak. Igen, egy szörnyfilm paródia. Kell ez nekünk?

A mű címe Stan Helsing lesz. Rendezője pedig Bo Zenga, aki a Horrorra akadva producer volt. Én már félek, kevés a remény, hogy ebből valami jó fog kisülni.

Hogy melyik teremtményeket teszik bele a készülő filmbe még nem tudni, csak hogy a legnagyobb szörny-franchise-okat szedték össze, amelyek együttesen a készítőknek egy millárd dollárt hozott. Fogadnék rá Godzilla tuti benne lesz.

A történet szerint egy videotékás srác, Stan Helsing felveszi a küzdelmet a városát fenyegető szörnyekkel. De izgi.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86335286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.12. 14:07:59

egy kicsit idétlenül hangzik, de én szeretem az ilyen blődliket.
süti beállítások módosítása