Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Cameron hallatta hangját

2008.02.13. 11:37 koimbra Szólj hozzá!

Készül az új Terminator. Pár infómorzsa már kiszivárgott ezzel kapcsolatban. McG lesz a rendező, ez edig tuti. Christian Bale alakítja majd John Connort, először még azt nyilatkozták, hogy a Connor nem lesz központi szereplő a negyedik részben, csak kis mellékszál lesz, de nemrég ezt maga McG cáfolta meg.

A filmben lesz egy másik fontos szereplő is, ő Marcus, aki megtizedeli majd a Terminatorok sorait. James Cameron, a Terminator 1-2 rendezője javaslatott tett McG-nek, miszerint szerinte Sam Worthington kiváló lenne Marcus szerepére. Cameron jelenleg az Avatar filmet rendezi (végre, hosszú idők után!) és elégedett volt Worthington teljesítményével. A javaslatot elfogadták, a srác a stábban van. Különben is, ki az aki nemet mondana Cameronnak?

Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr7337449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása