Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.02.14. 05:37 koimbra 5 komment

Ma naptól a magyar mozikban

Cloverfield: JJ Abrams agyonreklámozott filmje. Egy hatalmas lény teszi tiszteletét New Yorkban, amortizálva az épületeket. A katonaság felvonul, az emberek menekülnek. Nem szokványos film, mivel a történéseket a híradóból és egy videókamerán keresztül láthatjuk. Meg is nézem miharamabb.

9 és fél randi: 10 nap alatt 10 randi 10 különböző nővel. Magyar vígjáték.

Szerelem kolera idején (Love in the Time of Cholera): Mike Newell buktája. A film egy reménytelen szerelem történetét meséli el, amely több mint ötven éven át zajlik a századforduló környékén Dél-Amerikában. Főbb szerepkben Benjamin Bratt,  Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno.

A napkirálynő (Princess of the Sun): belga-magyar-francia animációs történelmi film. Akhesa hercegnő tizennégy éves, vad és neveletlen: pedig az őt körülvevő felnőttek mindent elkövetnek, hogy hozzátörjék a fáraó udvarának szigorú szokásaihoz. A lány elszökik otthonról, anyjához, Nefretitihez indul az elefántok szigetére, hogy a segítségével, vagy ha kell, egyedül megmentse az országot.

A terror ügyvédje (L'avocat de la terreur): Az algíriai háború idején Jacques Verges ügyvéd lesz, elvállalja Djamila Bouhired védelmét, aki megtestesítette az ország szabadságba vetett reményét

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr76338062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandeee 2008.02.14. 09:43:21

Kicsit korán ébredtél Pitör.:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.14. 10:30:24

Korán keltem, hol az arany?:)

Egyébként tegnap este beidőzítettem egy-két dolgot reggelre:) Így ha valaki erre téved korán akkor leljen pár újdonságot:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.14. 13:32:54

Ma este Cloverfield, éjjel, remélhetőleg beszámolok róla (persze, csak ha valakit érdekel a véleményem).

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.14. 14:36:22

Én is én is:). Egyébként érdekel:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.15. 08:02:30

Szóóóóval: én simán adnék neki 70-80 százalékot, mert jó kis film. Tetszett az egyedi látásmód, a megoldások, az ismeretlen színészek... Jó volt.
süti beállítások módosítása