Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Yo Joe!

2008.02.14. 13:20 koimbra 1 komment

Dennis Quaid elmondta végre, hogy kik is lesznek benne a G.I. Joe mozifilmben. Azt hiszem videókazettán van pár rész, sőt még a msfál órás G.I. Joe The Movie is megvan, újra kellene nézni, hogy tudjam a neveket.

Szóval a következő hős karakterek nem fognak feltűnni a moziváltozaban: Shipwreck, Wild Bill, Roadblock, Flin, Gung-Ho, Lady Jaye és Bazooka; a Kobrák részéről pedig nem lesz jelen Major Bludd, Tomax and Xamot és the Dreadnoks. Arra van esély, hogy a második részben feltűnjenek majd.

Hogy akkor kiket is láthatunk majd végül? Íme:
Dennis Quaid (General Hawk), Channing Tatum (Duke), Ray Parks (Snake Eyes), Rachel Nichols (Scarlett), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Heavy Duty), Said Taghmaoui (Breaker), Marlon Wayans (Ripcord), Christopher Eccelston (Destro), Sienna Miller (the Baroness) és Byung-hun Lee (Storm Shadow), és Joseph Gordon-Levitt (Duke legjobb barátja és lehetséges, hogy Ő lesz a Kobra Parancsnok is.)

Címkék: szereposztás g.i. joe

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42338919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.15. 16:31:24

GI Joe rulz :) a hosszu rajzfilm nekem is meg van es 1-2 resz...sajna tobb nincs...kar,hogy nem adjak ujra oket,van annyi rajzfilm csatorna es helyette mindenfele undormanyokat adnak :(
süti beállítások módosítása