Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Justice League megfogyatkozva

2008.02.16. 19:36 koimbra 7 komment

George Miller rendezné a Justice League mozifilmet, ami a második legnagyobb képregénykiadó, a DC (a Marvel riválisa) legismertebb szuperhőseit tömöríti egy csapatba. Először a forgatókönyv írók sztrájkja miatt veszélybe került a produkció, de állítólag költségvetési gondok is adódtak. Superman körül is voltak gondok és Christopher Nolan is szót emelt Batman kapcsán.

Na most kiderült végre kik lesznek benne a filmben: Villám, Zöld Lámpás, Zöld Íjász eddig biztos. Superman és Batman egyáltalán nem fog feltűnni, mivel az Acélembert megölte Doomsday, a Fekete Lovagot pedig kidobták a ligából.

Nem akarok beleszólni, de szerintem ez a két karakter lett volna a legfontosabb az egészben, a rajongók biztos beszólnak pár tartalmas dolgot a stúdió felé.  


Szerintem Superman és Batman alaptag. Egy jó csaj kell a csapatba, ez pedig legyen Csodanő. Aquamant se kellene kihagyni. Zöld Lámpás elfér, Zöld Íjász pedig szintén. Villámnak is ott a helye. Szóval ez egy ütős csapat lenne. No de mennyibe lenne ez? A legutóbbi Superman film 260 millió dollárba fájt, a Batman: Begins pedig 150-be került. Talán jobb lenne, ha bemutatná szépen sorba a karaktereket, mint ahogy a Marvel is csinálja. Villámnak már így is tervezték a filmjét, Csodanőnek is. Bár gyanítom itt inkább a verseny a lényeg, mivel a Marvel is mihamarabb tető alá akarja hozni a Bosszú Angyalait.                           
Címkék: superman batman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54341942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.02.16. 20:43:34

Felbukkanhatnának a filmben, de nehezen tudom elképzelni őket ahogy Superman és Batman közlegény jelent a központnak. Úgy értem valószínűleg úgy jönne ki, mintha ők is csak tucathősök lennének, mint az a zöld zokniárus vagy ki.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.02.16. 20:52:26

Ez jól megdöbbentett engem is - a két vezető karakter volt a ligában. Nem tudom miért ez a sok kavarás a szereposztásokban, szerintem az alap formációt kellene megfilmesíteni.

Diána 2008.08.30. 20:11:24

Nah jó...most kicsit kikészültem...az igaz, h az én kedvencem, Flash (Villám) benne lesz, dehát mi van Batmannel? nah és Supermannal? Johnnal (a marslakó)? és még sorolhatnám, Hawk girl meg a többiek...a hét alapítótag lenne az alap (:P:D) h benn legyenek, erre fel...nah szép...nem baj, a mesét még mindig imádom :)))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.08.30. 20:20:58

Csak nyugi, még semmi se biztos, ez még egy régebbi hír. Azóta nem történt semmi, a producer azt mondta, hogy jegelik a témát és elsőnek a Csodanő filmet viszik vászonra. No meg addig még Superman is újrakezdi, meg talán Villám is eljön addig

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.08.31. 11:34:05

Én úgy tudom, hogy per pillanat az egész Justice League film terv parkolópályára van téve teljesen. Mert a stúdiónak nem tetszett az az elképzelés, amit a kiszemelt rendező (George Miller) bemutatott.

Koimbra · http://filmdroid.hu 2008.08.31. 12:17:05

Ez is úgy jár mint a Superman visszatér, elköltenek több tízmillió dollárt a semmire, így növelve a költségeket. A Superman visszatérből is abból 260 millióból 40 millió volt az, ami az évek során elment különféle dolgokra.
Itt is ez lesz, már éppen elkezdték volna a forgatást Ausztráliában, mikor lefújták az egészet. De remélem a Csodanő film jó lesz:)

FayeFaye 2008.08.31. 14:19:30

Gondolom a DC is egy harmonikus univerzumot szeretne letrehozni, mint a Marvel, es miutan Batmannek mar megvan a maga jol meno franchise-a, nem hiszem, hogy Christian Bale beszallna kvazi mellekszereplonek egy masikba. Foleg hogy most mar a Terminatorban is benne van, valoszinuleg a budget fele elmenne csak az o fizetesere. Raadasul az uj rinyalos boreger aligha mukodne jol egy csili-vili szupercsapatban...
süti beállítások módosítása