Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csavardi Samu Nagyon Titkos Naplója

2008.02.19. 13:31 koimbra 1 komment

1. nap:
Frodót megszúrták egy Morgul tõrrel. Szörnyûség! Pippin még sírt is. Mondtam Pippinnek, minden rendben lesz, mert Frodó úr túl szép ahhoz, hogy meghaljon.

3. nap:
Elmentem Frodó úrral Völgyzugolyba, ahol a tündék majd meggyógyítják. Gandalf utasított, hogy segítsek Frodó úrnak megszabadulni a piszkos ruhadarabjaitól. Így hát levettem róla a ruhákat és megfürdettem. Aztán még egyszer. Meg még egyszer. Gandalf bejött, és azt mondja, hat fürdetés már bõven elég lesz, Csavardi Samu.
Hülye vén strici, tuti nem fürdött már Másodkor óta.

4. nap:
Vajon nem kellene Frodó urat megint megfürdetni?

5. nap:
Tünde habfürdõ, színes és olyan szép.
Gandalf hülye játékrontó.
*duzzog*

6. nap:
Frodó úr felébredt! Egész jól van, bár csodálkozik, miért ráncosak az ujjai.
Azt hiszem, nem szólok neki a fürdõkrõl.

7. nap:
Beosontam Elrond Tanácsába. Frodó felajánlotta, hogy elviszi a Gyûrût Mordorba. Frodó úr olyan bátor, meg jóképû; nagy és csodálatos!
Na jó, talán nem olyan nagy.

8. nap:
Megyünk Mordorba. A Szövetség többi tagja elég gázos. Fõként Boromir. "Megtanítom Trufát és Pippint vívni", peeersze, Lobélia nénikémet, azt. Nyilvánvaló, hogy hobbitokra beinduló perverz alak, aki imád rövidnadrágos kis fickókkal henteregni.

9. nap:
Aragorn pont olyan perverz, mint Boromir. Nyilvánvalóan nyomul Frodó úrra. Ha bármivel próbálkozik, megölöm.

10. nap:
Mória Bányáiban töksötét van. A kard lapos felével mindig odacsaptam Aragornnak, amikor megpróbálta megcsipkedni Frodó urat a sötétben.

Gandalf belezuhant egy feneketlen szakadékba.

Frodó úr késõbbvalami csúcsos mágussüvegrõl motyogott, de nem értettem, mert hát én csak egy ártatlan ifjú hobbit vagyok a Megyébõl, akinek nem megy jól a szóforgatás.
Pippin azt mondja, Legolas összejött Gimlivel.
Fuj.

15. nap:
Lothlórien olyan szép. Szõke tünde hölgy, totálban nyomul Frodó úrra, elõlrõl-hátulról. Pippin is így látja. Mondtam Pippinnek, a magasságbeli különbség lehetetlenné tenné a kapcsolatot. Pippin azt mondta, elég ha Frodó úr gólyalábakra áll.
Utálom Pippint.

22. nap:
Elhagyjuk Lothlórient. Pá-pá, tapizós tünde maca.
Nem tudom, pontosan hová megyünk, de valami víz lehet a dologban, mert csónakokat kaptunk. Nem is igazán érdekel, amíg Frodó úrral ülhetek egy csónakban.

23. nap:
Boromir ma végre levezette felgyülemlett vágyát Frodó úr iránt. Persze lelõtték (éljen!), de elõtte nagy mûsort csinált. Azt állította, csak a Gyûrût próbálta elvenni, hogy legyõzze a gonoszt, de mindannyian tudjuk, hogy ez csak kamu, nem igaz?

24. nap:
Boromirt kicsinálták az orkok. Tudtam én, hogy az orkok is jól valamire.
Frodó megy Mordorba. Visz engem is, hurrá! Frodó úrnak most szüksége van valakire aki felvidítja, mert elég szomorúnak tûnik amiatt, hogy el kellett válnia Gimlitõl. Most azt mondogatja, hogy biztosan szûzként fog meghalni a Sötét Úr kietlen pusztaságaiban.
Na majd meglátjuk.

Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr40345584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása