Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wolverine és a mutánsok

2008.02.19. 11:14 koimbra Szólj hozzá!

Hugh Jackman korábban azt mondta számítani lehet az X-Men Origins: Wolverine-ben néhány régi és új mutáns felbukkanására. Az eddigi hírek 5 híres Marvel karakterről tettek említést: Haspók, Deadpool, Gambit, Kardfog és Silver Fox.

Haspók már tuti benne lesz, bár még keresik azt a színészt, aki majd megtestesítheti, de legalább 800 fontnak kell lennie. Haspók legfőbb képessége, hogy ha akarja, gyakorlatilag megmozdíthatatlanná válik egészen addig, amíg érintkezik a talajjal. A Haspók felhámját alkotó zsírszövetek felfogják a puskagolyó, ágyúlöveg, puskagránát, de még a torpedók becsapódását is.
Deadpool ugyanabban az X-Fegyver programban vett részt, mint Rozsomák. A programban résztvevő tudósok lemásolták Rozsomák öngyógyító képességét és átültették Wade Wilsonba. Az eredmény balul sült el, mivel Wade arca és teste teljesen eltorzult, az eset után megszökött, de hónapokkal később visszatért Deadpool néven, mint profi zsoldos és bérgyilkos. A képregényekben mindig jártatja a száját, nyomja a hülye dumát. Ha benne lesz a filmen remélem kap pár jó mondatot, nem úgy, mint Pókember, aki a filmben nem nagyon dumált. A szerepre Ryan Reynolds-ot nézték ki. Kapcsolatba hozták azzal, hogy ő személyesíti meg majd Villámot a mozifilmben. Ez már a DC-hez kapcsolódik, a MArvel nagy vetélytársa, szóval valószínű ha eljátsza valamelyik szuperhőst, akkor a másik figura bőrébe már nem bújhat bele.


Gambit a rajongók nagy kedvence, volt már arról szó, hogy feltűnik esetleg az X-Men második és harmadik részében, ez végül nem valósult meg. A Wolverine moziban már tuti benne lesz, mert leszerződtették a szerepre Taylor Kitsch-et. Most még nem tudni mekkora szerepe lesz a Gambitnak, elképzelhető, hogy csak egy cameo jelenete lesz.
Gambit képes arra, hogy bármilyen tárgyat feltöltsön telekinetikus energiával, miután hozzáért. A feltöltött tárgy felrobban, ha elhajítja.

 

Kardfogat Liev Schrieber alakítja majd, Silver Foxot pedig Lynn Collins.


Címkék: szereposztás rozsomák

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10345388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása