Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mától a magyar mozikban

2008.02.21. 05:25 koimbra 5 komment

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street): Johnny Depp és Tim Burton, irány a mozi. Todd egy borbély, akinek feleségére szemet vet egy bíró. Hogy övé lehessen a nő, Todd-ot hamis vádak alapján elítéli. 15 évvel később tér vissza, bosszút esküszik. Borbélyüzletet nyit Mrs. Nellie Lovett pités boltja felett.

Michael Clayton: George Clooney Oscarra jelölt alkotása. Jómagam már nem is tudom mikor láttam tőle utoljára jó filmet (talán a 2000-es Viharzóna). Michael Clayton egy befolyásos jogi cégnél dolgozik, jelenleg egy többmillió dolláros céges ügyet kell elsimítania. Ezzel egy időben válik, saját vállalkozása csődbe megy, tartozik mindenkinek...

Papírsárkányok (The Kite Runner):  Marc Foster (Én, Pán Péter) rendezésében.
A háború szélén álló, kettészakadt országban két gyermekkori jóbarát, Amír és Hasszán örökre elszakad egymástól. Gyönyörű délután van Kabulban, az égen magasra szárnyal a kitörő öröm és az ártatlan sárkányeregető verseny számtalan gyönyörű résztvevője. Ám a győzelem keserű következményeként az egyik fiú gyáván elárulja a másikat, és ez tragikus események sorát indítja el.

Nyugalom: Alföldi Róbert rendezése. Szerintem kongani fognak a termek. Tartalma: A valaha ünnepelt szenvedélyes, érzéki színésznő már 15 éve ki sem mozdul a lakásából. Egyetlen támasza fia, Andor, írógépe mögé menekül kettejük tehetetlen egymásrautaltságának őrült ketrecéből. Novelláit - melyek anya és fia történetei - csupán az asztalfióknak írja. Szeretet és gyűlölet kötelékei béklyózzák őket egymáshoz. Ebbe az érzelmi patthelyzetbe egy szép napon megérkezik a szerelem.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr84347402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.21. 07:54:44

Este Sweeney Todd... már alig várom.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.21. 12:11:56

Aki nem dolgozik, annak könnyű...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.21. 12:23:17

Dolgozom, internet kávézóban, de du ráérek. Ha Szolnok környékén laksz meghívlak moziba':D Semmi randi, meg ilyesmi, első talin nem ér a puszi se az egy ágyban alvás,:)

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.02.21. 13:29:26

De dugni dugunk? :-D

Egyébként pösti vagyok, sorry, és sajnos az én munkaidőm minimum hatig tart.
süti beállítások módosítása